oyyy
Connecting site...
Printable View
oyyy
Connecting site...
BEnim olman gerektigini düşünüyorum...
Connecting site...
turbo&quattro abi sen valla yazma şu konuya ya...
Bu geceki paylasimlarimdan sonra birkac gun yazmayabilirim :D
Connecting site...
dedeler :(
Mercedes-Benz Türk - Advice and purchase - Fiyat listesi / E-Broşür
Bu e180 nin baz fiyatı nasıl e250 den düşük oluyor,e180 i baya inceledim ama e250 ye bakmadım,baz donanımdamı farklılık var?
Ve dahada enteresan olan e180 ile e350 dizel 4 matic araba arasında baz fiyatta sadece 17000 lira fark var
Connecting site...
saklıyacak yerim ve bınecek vaktım olsa,fiyatına bakmadan alır. Ömür boyu bınerdim
Connecting site...
Paylaşıldıysa SOrry
fiyatı fazla iyi gibi,
kapının hasarlı fotosunu gönderdi. siz ne düşünüyorsunuz beyler gelip baktırsam mı?
(benim aracıma bugün bosch car service' te bakıldı istanbul' da tecrübe eden oldu mu?)
Connecting site...
Dostum eğer bahsedilen hasar harici arabada herhangi bir sıkıntı yoksa bana mantıklı gibi geldi. 80 90binlere golfler paylaşıldı burda :)
Bir de fotoğraflardan pek anlayamadım ama döşemeler baya pis geldi bana. Ama yansıma vs. de olabilir.
Dikkatli olmak lazım o fiyata hasar kaydı yüksek araçları satıyorlar.
doseme nubuk alcantramsı gibi bişey ondan ole iz yapmıstır. heralde elini koltuk üstünü aynı yonde gezdirirsen düzelir gibi duruyor
E36 m3 hala cok iyi
BMW Other M3 | eBay
kardeşim sen yazınca farkettim evet pis. bugün benim arabaya baktıkları gibi kontrol edilirse çıkar herşeyi diye tahmin ediyorum.
pana pis gibi geldi bildiğin kola lekesi sanki
buda kazasız olanı
Connecting site...
Araç o araçmış ilanı okumamaıştım
yok abi aman diyim ben fiyatı uygun diye dedim mavi daha çok hoşuma gitti tabi benimde bakalım hayırlısı
galiba bu ama benim merak ettiğim arka bagaj kapağındaki hasar sonrası yazıların olmayışının nedeni nedir? serviste yapılmış olsa geri yapıştırırlardı herhalde..
ayrıca kapısındaki hasarın resmi
http://i.hizliresim.com/pvaQlL.jpg
Hasara bakılınca bi şey yok gibi.
Ama yinede fiyat çok. Hatasız Highline 12'ler 62 63 civarıydı.
bi büyüğü ; Connecting site... :D:D
E55AMG fena durmuyor.
Connecting site...