Dün paylaşmıştım ben bir operasyon var demiştim. Kesin birileri piyasayı yükseltmeye çalışıyo erçin alalım birer tane zarar etmeyiz :D
Printable View
Sen onu bunu boşver, ben şuna bi bindim de kafam halen yerine gelmedi.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...21161119/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...282817/detay/#
ağaoğlunun aldığı ahşap arabayı bundan mı esinlendiler acaba :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...21249273/detay
Al içinde yaşa :)
M paralelde 19 orijinal yok zaten :)
Felgen-Katalog - BMW-Treff - der Treffpunkt fr alle BMW-Fans und -Fahrer
konforda mercedes'in, kalitede audi'nin, sürüşte de bmw'nin yerini tutamaz ama o bi jaguar. :) her ne kadar yeni nesil jaguar'lardan pek hoşlanmasam da son model premium üst-orta sınıf araca binmek bambaşka duygular yaşatır insana. gidişi, sesi, içindeki atmosferi bile yeter.
x-type, jaguar'ın üretmiş olduğu en basit araçlardan biri. bunu aracı genel olarak incelediğinizde çok iyi anlıyosunuz. ford'la ortak parçalar olsun, yer yer ucuz malzeme ya da işçilik olsun... kesinlikle bi 3 serisi ya da a4 edemez. felaket derecede çok yakıyor, anlayan usta çok ama çok az ve orijinal parça tedariki ülkemizde tek bir firma tarafından gerçekleşiyor. diğer yandan felaket prestijli ve asil bi duruşu var. bir bakan bir daha bakıyo. ışıklarda herkesin gözü aracın üzerinde. (bunda renginin ve döşemelerinin de payı büyük.) anlamayan herkes aracın 1 ya da 2 yaşında çok lüks bi araç olduğunu zannediyo. sürüşü biraz zevkli, motor sesi harbiden derinden etkiliyo. hızlanması ve yol tutuşu iyi. birçok özelliğinden inanılmaz memnunum. yine de araç genel olarak günümüz sınıf standartlarının altında.
30.000 liraya değer mi? vti'lara, e36'lara o paralar veriliyorsa bu araca 35-40.000 bile değer! pişman olduğum nokta, bu kadar masraflı olmasına oldu, bari 3.0'lığını alsaydım. o motora sahip bu kadar temizini bulamamıştım ama o yüzden almadım. tavsiye eder miyim? hayır. gidin 3.0 v6 quattro a4 alın derim ya da bi 3.25. hele memursanız 2.0'dan yukarısına bakmayın bile. bizimkisi otomobil aşkının insanın gözünü kör etmesi işte. :)
yine de sonsuz şükürler olsun. ;)
olaya farklı bir açıdan bakıyorsun benim arkadaşımdada 2.5 4x4 vardı zamanında şu anda mercedesi var daha yeni aldı c kasa 2012 model ama hala dost sohbetlerinde arabalardan konu açıldımı jaguarımda jaguarım der. olay zaten dediğin gibi prestij etrafında dönen bir şey.. nitelik ve nicelik olayı... istanbulda bir c kasa 3 kasa yada a4 çıkdımı araba 3 ayda bilemedin 5 ayda gözü eskitir göz eskimesi demek o aracın modasının havasının tüm dikkat çekme özelliğinin bittiği anlamına gelir..artık insanların gördüğünde etkilenmediği demekdir..
buda çok satmayla orantılı bir şey çok satan yollarda doğan şahin gibi zebil gibi olan bir araç isterse 500 bin tl olsun insanlar kaliteli güzel araç der ama eskisi gibi etkilenmez etkilenme ancak nicelik ile olur yani yollardada az sayıda olmasıyla oda araca her zaman bir gizem ilgi katar.. senin trafikde dikkat çekme sebebinde o nicelik avantajın ve bana göre premium bir araç nicelik vasfını yetirmediği sürece 30 yaşınada gelse asla havasından ve prestijinden bir şey kaybetmez.. jaguarın böyle bir kozu hep var ve olucak çünkü az sayıda var kalitesi geçmişden gelen bir marka değeri prestiji var tasarımı farklı ve ilgi çekici haliyle dikkat çekiyor..
bugün sen jaguarınla istanbula gelsen burda bile dönüp bakarlar.. yazdığın diğer şeylere hak veriyorum kalitesi falan bir mercedes değil x type o yüzden bende hep alırsam bir stype düşünüyorum.. x type ın üretilme amacı belli jaguar çizgisinin dışında aslında üretilmiş bir araç ama genede ben eminimki jaguarını sattınmı bile ne alırsan al bende bir jaguar vardı diyiceksin sende :)
e90 3 serisi ve w204 c serisi gerçekten bi x-type'ın verdiği havayı, prestiji ve asaleti vermiyor ki sebebi de aynen dediğin gibi piyasada şahin, doğan kadar çok sayıda bulunmaları. göz yoruldu artık onları görmekten. antep'te 3 tane x-type var mesela. :) diğer yandan tasarım olarak çift yuvarlak farlı klasik stil jaguar'lar daima karizmatik tasarımlara, görünümlere sahipler. şahsen daha güzel görünüyolar rakiplerine göre.
G.antep'te eskiden havuzlu kavşağın orda beyaz renk çift farlı XJ dururdu..Daimler'da olabilir emin değilim.Yanılmıyorsam 96-98 model filandı..Ancak o kadar asaletli bir arabaydı ki yanında duran son kasa Range'a bakmaz ona bakardım :) Sokaktan her geçende bir kere kafasını çevirirdi o araca..
Kısacası bir Daimler yada Sovereign olmasada prestiji çok yüksek bir araca sahipsiniz,iyi günlerde kullanın :)