buda gerçekten uçmuş...
Toyota Corolla 1.6 GLi 1998 Model 19.650 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk
Printable View
buda gerçekten uçmuş...
Toyota Corolla 1.6 GLi 1998 Model 19.650 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk
1971 Model Mercedes 250 CE W114 Coup - sahibinden.com' daki yüz binlerce vasıta ilanından dakika iki tanesi sahibini buluyor.
BMW / Diğer Modeller / 1977 MODEL BMW 630 CS COUPE sahibinden.com'da
280 slc coupe mercedes - sahibinden.com' daki yüz binlerce vasıta ilanından dakika iki tanesi sahibini buluyor.
çok çok güzeller maşallah ...
gökhan şaka gibi bi ilan fiyatı
bu ilanlar yüzünden satacak adamda doğru düzgün para yazmıyor ilana sonrasında ne satan oluyo ne alan....
Honda Civic 1.4 iS 1998 Model 18.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk
fiyat tartısılır ama cidden güzel olms araba..
14 e 1.4 al kendın yap 16 ya patlar serkan yapılmıs alınmaz ustundekıler cok bı para degıl parcalar el ayaga dusmus hersey ucuzladı jant yay stop far bunalr artık basıt seyler :) ben hala su konuda ısrarlıyım 1.4 felan bılmeyen adam pahllıya alır bılen 17 18 vermez:)
Honda Accord 2.4 Executive 2006 Model 40.000 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk
Anadolu yakasındaki oto pazarında 36.000 küsürlü bi rakama satılıktı cidden çok hoşuma gitti ve oldukça temiz bi araçtı pert typeR lara 30-35 lira istenen piyasada 36.000 bu araç için bişi değil bence tr'de de sanırım eşi yok.
Sesli güldüm.
Peugeot 106 GTI 1998 Model 17.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk
arkadaşlar beni gereksiz yere aramayın ! Bende 3 adet modifiyeli araç bulunmaktadır . gereksiz insanlara ayıracak vaktim yok . ! diğer araçlarıda satarız resimleri daha sonra eklenecektir . birii 1.6 ies sedan honda , diğeri ise Bursanın vazgeçilmezi beyaz şahin . aralarında en sadesi bu. araçlarımın 3 de çok güzel havalarda ( güzel demiyorum ) yağış ve toz olmadığı şartlar altında dışarı çıkmakta ve iddia ediyorum bursada parmakla gösterilcek araçlar. şahin 92 model olup 2000 e kadar tüm model araçlarla karşılaştırıla bilir hala hepsi ilk günkü gibi ve garaj arabasıdır. her ay 220 tl garaj kirası ödüyorum ama degiyor
Honda Civic 1.6 iES 2000 Model 21.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk
kesinlille bir göz atın tr'deki favori civic'im maşalalh allah nazardan korusun
reklama gerek yok eskiler tanır beni. ilan başlığını kest.
http://i1104.hizliresim.com/2011/4/19/7104.jpg
tikyGTI.