Torbacıların eline mi düşmüş ne olmuş bu güzelim arabaya :icon_wack
Printable View
favorilerimde paramın yetipde alabiliceği 13 tane benim zevkime uyan coupe, roadstar, cabrio bir iki tane 4 kapı sedan araç var ve yarısından fazlası yaklaşık 2 yıldır satılıkda..
ilanı yenileyip güncelleyip yeniden koyuyorlar bazen başka bir üyelikle koyuyorlar bazen satıldı diyorlar bir iki hafta sonra aynı aracı tekrar ilanda görüyorum..
nerden biliyorum derseniz ilan kalkmışsa yada satılmışsa araç.. favorilerimden o ilanı kaldırıp aynı aracın benzerini eklemek için tekrar bakarken genelde denk geliyorum. :)
Evet ben de görmüştüm
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...30983393/detay
ikinci el araç piyasası çok kötü durumda..ölü fiyat olmadıkça kimse araba satamıyo.. Bi m3 ün fotolarını çektim (e92) istenen fiyatı pert olanlardan sonraki en ucuz fiyat.. zaten toplasan kaç tane var, yani 92 m3 alıcak adam illaki o arabaya bakar hatta alır model takıntısı yoksa (2009model) ne arayan var ne soran.. araba da hatasız boyasız beyaz buarada.. x5i ilan verdim arayan soran yok anca fiyat teklifleri mesajla x5 de boyasız hatasız.. 325xi fotoları çektim yine ki araba inanılmaz dolu burada da paylaşıldı zaten ilan, ona da aynı şekilde fiyat teklifleri.. fiyatlar da dediğim gibi pert olanlardan pahalı evet ama ütopik rakamlar değil..
yani atıyorum 30luk arabaya 25 yazılmadığı sürece bu piyasada araba satılmıyo %90.. tago accord satıyodu kimse almadı 25 diyince satıldı sanırım ki baktım accordlara bi arkadaşım için.. 28 29 liralıklar hem çok km li hem de boyalı..
tünayın a3 ankaradaki en ucuz otomatik a3lerden.. lpg li surooflu orjinal mercekli farlı vs s line jantlı vs.. kaç ay oldu duruyo..
2 sene önce 47ye clk 240 sattık belaltı boyalı denebilecek seviyede.. şimdi 45lere 200 kompressor ler beklyio ilanda.. Daha ne satılamayan arabalar var takip ettiğim..
yani arabanın 1 senedir satılmamış olması neden kötü onu anlamıyorum.. bayatlıycak mı? Belaltı boyalı x5e adam yazmış 57 ben de yazdım 60 hadi pazarlık bilmemne 59 hakkım değil mi şimdi ki arabadan kar değil zarar ediyorum 5000 lira civarı alışımı harcadığımı ekleyince.. ankara dışında boyasız yazıp 53 isteyen de var ama inanmıyorum valla onlara da.. boyasız araba dediler kaç kere gittik istanbula 6 7 parça boyalı çıktı arabalar hep.. ama ben boyatmadım bizde kaza olmadı diyolar sonra da :) tramere zaten hiç güvenmiyorum.. tut ki adam takla attı, ama suçsuzsa diğer arabanın sigorta poliçesine yazılıyo rakam.. bunda bişey çıkmıyo..
Ahh Ahh Alınıp saklanılası bi araba !
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...33207558/detay