alfa cok güzelmiş .
koray abi :D sabah sabah bende tıkladım :D :D :D ama boşa tıkladık bi an tedirgin oldm tek değilmişiz :d
Printable View
alfa cok güzelmiş .
koray abi :D sabah sabah bende tıkladım :D :D :D ama boşa tıkladık bi an tedirgin oldm tek değilmişiz :d
hacize banka experi gelmiyor ki icra memuru ve avukat geliyor direk
daha önce bu mevzuyu pert hasarlı araçlarda yapıyorlardı devlet engellemek için 5 ay kadar önce pert araca kredi mevzuatını düzenledi artık pert arabaya kesinlikle kredi çekilmiyor ve kasko yapılmıyor
evet arkadaşlar artık pek burda paylaşım yapmam diğer konu tam benim mantığıma amacıma uyuyor faydalı olma açısından "fırsat gördüğünü paylaş konusuna transfer ettim kendimi :D
İlkten bende bastım, ama aşşağıya inip koray abinin gülücüğünü görünce dedim aha oyuna geldik :D
Bu arada bu link isimleri neden değişti acaba ? Eskiden, hangi link' in ne olduğunu biliyorduk şimdi hepsi aynı isim olmuş.. Bir garip duruyor çoklu linkte..
vbulletin productı sanırım bozuldu :)
Kötü olmuş ya, düzelir inşallah.
Koray abi :D
Koray abi allah seni napmasın emi :D boşa tıklayıp duruyorum
Benim favorim aldım alıcam :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...34907155/detay
Xor :D abi sabah sabah sandalyeden düşüyodum :D :D
Çok iyiymiş o satış olmama işi. Git istediğin cezayı ye, satışı olmadığı için eski sahibine gitsin hepsi.
kafamız hayrolsun.. O nasıl işmiş arkadaş gerçekten o zekiymiş sormak lazım ne olacak samanyolu galaksisinin bu hali?
Vay arkadaş hala tıklayan var :) ne bereketli postmuş :D
4e bitirirsek iyi, 4 liralık ceza yer bırakırız bi kenarda. Parçalarını söküp satsak yarısı da çıkar o paranın zaten.
Elinde bir tane daha turşu olucak herşeyi tamamlıycaksın yada parçalayıp satıcaksınki zaten parçası yok aluminyum olduğu için kaput düzelmiyo hertürlü parça olarak para eder :)