ben kangoo ile 0-100 yapana kadar arabada 1 kilo çekirdek çitliyom :D :D :D
Printable View
ben kangoo ile 0-100 yapana kadar arabada 1 kilo çekirdek çitliyom :D :D :D
mondeoda böyle bi body kit dikkatimi çekti.
Ford Mondeo 2.0 Ghia 2003 Model 25.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk
mondeoda ilk defa gördüm.
civic ve 206lardakinin boyutu daha küçük heralde.
evet,ama mondeo'da ön tampon hoş durmuş.
Mercedes - Benz S 500 L 1995 Model 35.000 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk
Çook güzel keşke bide dijital klima olsaymış:)
500bin lira param olsa kenarda arac almak icin boyle sitelerde gezmem zaten arac almak icin. ayrica bu parayi verebilecek kesimin karsina gecip ilanin sonundaki yazi hic olmamis.
boyle bir yazi civicde 206da focusda gorsem kaale almam bile zaten bu tip seyleri ilanlarinda paylasanlarida anlamiyorum ne demek istiyorsunuz yani ? rahatsiz ediliyorsan verdigin ilanlarda sikayetci ol sahibinden'e gerekeni yapiyorlar zaten.
ayrica morton'da galericilerin katıldigi auction'a gitmisdim orada bunlardan kullanma zevkine nail oldum ama bence bunlar sadece ulkemizde supercar bence en guzeli her daim ferrari baskada yok. bizim test drive yaptigimiz srt10 arac 39bin dolar'a japon bi galerici amcaya satildi ne kadar kar koyarda satar musterisine bilemem tabi :)
valla ben o yazıya hiç dikkat etmedim.
ben özelliklerine baktımki başım döndü valla.
araba araba yani. sahibinden banane...
Mercedes - Benz CL 500 1994 Model 36.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk
Buna takıldım bisüredir.
2 ton, 5 metre spor araba. :)
çok temiz ama... ;)
Honda Civic 1.4 iS 1996 Model 18.900 TL Sahibinden satılık ikinci el Turkuaz renk
arabayı alan arkadaş fena inanmıs :) 2-3 parça boya yazmıs araba komple boyalı arkadaş boyadayken aldı arabayı
sonrasında jantlar replika orjinal yazmıs :)
alırken tesisat 2binliraydı bu 1.500e düşürmüş :D
pazarlıga girsemmi acaba 12 ye satlan araba nasıl 1 ay omadan 20 olur diye