teşekkür ederim abi ibizanın bi üst kasasına bakıyoruz alt kasası görünüş olarak hoşuma gitmiyo
Printable View
10.000 TL'ye kadar olan favorileriniz yok mu yahu uygun birşeyler çökelim hemen :D
amaç görünüş mü sadece?
Siteden arkadaşın aracı
Connecting site...
25 bine bulamayacağımı bılıyorum abi onun için biraz 28 29 vermek lazım o fiyatada bravo alınıyo 1.6 mj kafamız çok karışık acıkcası ben başlıca düşündüğüm araçları yazayım
kia pro ceed , bravo 1.6 mj , punto 1.3 mj , golf 5 , ford focus tdci , fiesta tdci . araçların temizligine göre 25den üstede çıkabiliriz ama ilk tercihimiz 25 civarı
edit : bora dizel passat dizel bunlarda olabilir
bu kadar kendini kısıtlama buda yanlış yaşın daha çok genç.. zararmı ediceksin et.. boş ver istediğin aracı al yıllar sonra içinde ukde olup ahh çekiceğine şimdi üç beş zarar et ama keyfini sür.. üç beş zarar edersin normalde aracını satıp 1 ay sonra araç alıcağına 5 zararını 3 ayda 5 ayda hadi 1 yılda amorti edersin gider başka araç alırsın ama arkanı dönüp bakdığında hepsine değdi dersin..
Bu kadar gencecik insanlarında kendini kısıtlaması hoşuma gitmiyor biraz rahat geniş olun.. varsın zarar edin..
Bazıları diyebilirki tabi senin paran değil sen zarar etmiyorsun o kadar çok zarar ettimki ama iyiki etmişim diyorum hep istediğim araçları aldım bindim zevkimide çıkardım keyfimide..
Bu dünyaya bir kere geliyoruz ve her şey bizim için yapılıyor ve hiç biriniz hiç birimiz şu ankinden genç şu ankinden sağlıklı ve zinde olmıycaz her geçen saniye geri gelimyor bu kadarda takılı kalmayın kar zarar denklemine.. atla devede zarar etmiyorsunuzki.. yani 20 bin tl ye aldığınız aracı 5 bin tl ye 10 bin tl ye satmıyorsunuz prim yapanı gene 20 ye satıcağınıza prim yapmayaı 17-18 e satıyorsunuz aradaki en büyük fark bu oluyor.. zaten prim yapmıyan aracıda bir o kadar dip fiyattan ucuza alıyorsunuz oda ayrı mesele..
Bu tabi yazdıklarım kendine şahsına alıyorsan aileye alıyorsanız iş değişir..
Seviyorum 70-80 ve 90 baslari Amerikanlarini. Zaten bu tarz hobby ikinci arac dusuncesi var ilerleyen zamanlarda.
1981 CADILLAC FLEETWOOD BROUGHAM OLD SCHOOL CLASSIC 99K ORIGINAL MILES RUNS 150%
91 CADILLAC DEVILLE-ORIGINAL LOW MILES!
RARE GARAGE FIND 1973 CADILLAC ELDORADO
http://baltimore.craigslist.org/cto/4022485050.html
Birde bu var :)
1998 CADILLAC ELDORADO -- IMMACULATE! INSPECTED! SINGLE OWNER
Bu eldorado da çok yeni 60-64 arası olucak kanatlı efsane :) sanırım onlar amerikadada artık klasik değerindedir pahalıdır..
Forbesin en kült arabalar listesi.. :)
Coolest Cult Cars - Forbes
Evet dedigin eldoradoolar artik koleksiyonerlerde satiliklarda bulmak cok zor olanda zaten saglam paraya satilik olur.
80-90 eldoradolar hala tarz hala karakterli. Bak yine kafam karisti. Binlerce denklem kuruyorum kafamda suanki aracimi satayim baska bisey alayim, ikinci arabam hobby icin olsun, gunluk kullanim icin dusuk model yada 335i satmiyim baska bisey alayim vs.... Neyse konudan bi cikiyim ben :D
Su anki plan tam dedigin gibi. 2014 camry, prius, kia optima vss..garantili, masraflari ile ugrasmayacagim birsey alip yanina eski bir Amerikan, e30-36, suv vs.. hangisi denk gelirse artik almak var. 335 ile zaman ve para kaybediyorum surekli. Neyse 3-5 gun sonra Tr deyim dondukten sonra 335 i takaslada olsa elden cikarip yukaridakilersen bir tanesini alacagim tabi o zamana kadar fikirler degismezse :)