Arabayı 44.500 e ben aldım. Şuan satılanlar yine 44.000 TL. Yenisi olmuş 66.000 TL. Nasıl iş anlamadım. Arabayı biraz yapan 50.000 TL felan istiyor.
Printable View
Arabayı 44.500 e ben aldım. Şuan satılanlar yine 44.000 TL. Yenisi olmuş 66.000 TL. Nasıl iş anlamadım. Arabayı biraz yapan 50.000 TL felan istiyor.
sadece araç değil memlekette herşeyin fiyatı inanılmaz arttı, saçma sapan evlere 500-600 bin lira fiyat istiyorlar, benzin 5 lirayı geçti, dolar euro *****, kredi faizleri artıyor, ekonomi iyiye gitmiyor bas bas bağırıyor ortalık aslında ama farkeden yok :)
tamamen alıcıyı koruma endeksli bir alışveriş durumu.
bende get'le ürün satıyorum. alıcı kargoyu alıp içini açıp malzemeyi alıp sonra tekrar kargoyu iade göndererek içine de 2 tane patlıcan bir hıyar koysa hiç bir hak iddia edemezsin :D
şu zamana kadar 21 tane işlem yaptım. Allah'a çok şükür böyle bir kanı bozukla alışveriş yapmadım :D
sen adama elma yolladın. adam açtı kargoyu içinden armut çıktı kardeşim iade ediyorum dedi. o sırada da hıyar koydu. nasıl ispatlayacaksın sen elma koyduğunu ?
Halkalının dandik bi sitesinde oturuyoruz.2010 gibi taşındık o gün elimizde 100 bin lira gibi bir nakit parayla 2 tane ev alıp 20 yıl boyunca ayda 200 er liradan ödeyip alabiliyorduk.Geçen sene yine aynı siteden 120 bin liraya ev aldık,bu sene fiyatlar 150 binlerde:) Herşey uçuk bu ülkede:)
31.500 e 0 olarak aldığımız lineayı aldığımız galeri aynı fiyattan almak istedi(araç 10.000 de)
Örnek çok hatırlıyorum da 12-13 yaşlarında sahibinden de dolaşırken 12-13 liralara 96-00 civic satılırdı
can cekin en iyisi bence.
Connecting site...
ilan başlıgı :D
Tamamen bizim arz-taleplerimizden dolayı bu hale geldi.Bende kendime araç bakıyorum.Az yaksın,tatminkar gitsin,parçası ucuz olsun,taşıt vergisi düşük olsun bir bakıyorum ki kriterleri kıstıkça araç fiyatları abukluklaşıyor :) Ödeyeceğime bakıyorum alıcağıma bakıyorum hadi lan bu o kadar etmez diyorum.
Connecting site... çok iyi
Connecting site... çok iyisin çook
ahh ahh bigün benim olcaksın :D
Connecting site...
evet yangın tupu :) bayağı aksesuarlı cup aracı gibi :)