Connecting site...
Printable View
serkan tavsiyelere ek
Connecting site...
bir goster beğenebilir ciddi ufak kullanması çok kolay :)
Kafadan felaket duruyor ;)
Connecting site...
2001 1.8t motorları hangi versiyon oluyor ?
Connecting site...
:D
Connecting site...
kolivır var :D
@Burak Gördüğümde ben de aynı yorumu yapmıştım :D
Ne varsa 90larda var..
Connecting site...
Katılıyorum abi. Eskiden farklı kombinasyonlar görebiliyorduk şimdi beyaz ve amg paket oldu çoğunluk. Mercedes lerin farklı kombinasyona sahip olması hem mercedes i hem de mercedes sahiplerini farklı yapıyordu. Beyaz amg paket c serileri o yüzden bana sıradan geliyor artık.
Connecting site...
Connecting site...
sizce hangisi beyler?
daha bugün mml'ye girerken içeriden dışarı çıkarıyorlardı bunu. ilandaki görüntüsüyle alakası yok aracın. maaşallah her yerinde renk tonu farklılıkları var ve ezik büzük yeri çok. ayrıca tamponlar ve marşpiyeller sonradan takılmış da oturtulmamış gibi görünüyor.
2 parça boyalı, kazasız, değişensiz, dışı topaz mavi, içi bej, 2003, yeni nesil motorlu (2.2 lt, 170 hp) ve prins lpg'li, 2 gün önce yürüyeninden motoruna 6.400 tl masraf edilmiş, döşemelerinden kokpitine kadar en ufak deformesi olmayan, sadece elektrikli koltuklar hariç perdelere kadar full donanımlı, orijinallik abidesi 5.20i'ye 27.000 lira veririz dediler. son günlerini yaşayan, dökülmüş (anası s.kilşmiş) e46'ya 40.000 istiyorlar.) başka şeyler diyecektim de sadece hayırlı işler dedim, çıktım...
hiçbiri. :) tiksindirdiler beyaz ve siyahtan. başka hiçbir ülkede bu kadar renk bağımlılığı yoktur herhalde.