Biri şimdi oturduğum mahallede resimleri forum ankarada çekilmiş üsttekinin altdaki ise mamakda anneannemlerin oturduğu yerde araçlar güzele brnziyor ama baktırmak lazım
Printable View
çok yakınsa iki dakika baksan da aracın döşemeleri veya genel durumu hakkında bana bilgi versen kardeşim? :) sonra dile benden künefe mi, ekmek kadayıfı mı? :)
Pardon abi sırayı karıştırmışım etlikde olan bizim mahalle etliğin neresindeymiş bi bakıvereyim iki dakka olmadı
eğer bir gün hondacı olursam diye :))
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...27546486/detay
61 ve 124
Connecting site...
TÜRKİYE DE TEK 1958 MODEL AUSTIN
Connecting site...
DeSoto Diplomat..
Connecting site...
Connecting site...
modifiyeli taunus :)
Connecting site...
Bu taunus'larda hep mustang ruhu var :D
mustang mi diye idalara girildi :hahaha::D
aslında taunuslar çok güzel araçlar zamanının araçları bilhassa 2.0gts leri zamanının güzel araçları şimdi bile iyi eğlence aracı olur arkadan itişli bmw göğüslü denilen göğüslerden klimalı :) birde o kasaların çok az coupeleri geldi ama çok nadir ve az var bulunsa güzel proje aracı olur tek kapı coupe arkadan itişli falan ..
Ben küçükken babamda bal köpüğü rengi 1.6 o zamanlar LPG yeni yeni çoğalmaya başlamıştı arabada vardı. Akşam geldiğinde iner çalıştırırdım park yerinde çok severdim. Sonra bir gün geldi başka arabayla dedim neden sattın baba, "oğlum yokuş yukarı geçmedik hacı murat kalmadı bende sattım kurtuldum" dedi :D Yine de çok güzel arabaydı.
Bu kasadan;
Connecting site...
küçüktüm çok iyi hatırlıyorum babam sıfır almıştı
gri gts bayılıyordum onla gezmeye :D
Connecting site...
ben yıllar önce düşünmüşdüm kırmızı bir tane vardı coupe 3500 tl ye satıyordu :) ama gözüö korkdu sonra arabada çok iş vardı kaportada falan çürükler almış başını gitmişdi :) güzel olur coupe taunusdan cosworth :)
benimde dayıda vardı iyi giderdi sürmesi keyifli araçdır :)
Connecting site...
Connecting site...
olmadı,
Connecting site...
:D:D
Connecting site...
Adam ununu eleyip eleğini asmış :)
Connecting site...
taksi çıkması corolla az bi elden geçip km düşürülse var ya üff herkes yer ha :D maşallah adam çok temiz kullanmış ve dürüstmüş tebrik ederim. fiyat ta fena değil aslında tanıdık birisi alır o arabayı kesin :)
Renault 19
Connecting site...
Connecting site...
renault megane I
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...