bu forumda zaten 406 ile seni özleştirdim :) senide en iyi inan ben anlarım bendede senin kafada bir sonata var.. millet ilk aldığımda niye alıyorsun ne gerek var başka araçmı yok v.b bir ton tan tana etti binende inmek istemiyor :D
vay hyundai nasıl araba yapmış hyundainin böyle aracıda varmış hyundai bu kadar kaliteli araç yapabiliyormuymuş ohaa bu araca ne donanım koymu buda mı var araçda v.b .. :)
Kafalarda kırılması zor engeller var millet bazı araçlarda temkinli..
senin aracı hep derim her yerde yazarım sende denk geliyorsundur D segmentte 20-30 bin tl diliminde tek geçerim düşünmem bile.. :) Gayet on numara araç bilene anlayana..
pug ların genelde 407 lerde dahil olmak üzere bence ilerde 508 lerdede bolcana çıkıcak diye düşünüyorum dayıya full+full 508 aldık 88 bin tl ye opsiyonlar ıvır zıvır ne varsa ekledik donanımda aşırı bir elektronik var araçda her yanından elektronik devreler gözler ledler otomatik motorlu açılıp kapanan şeyler fışkıyor şu anda sıfır olduğu için buna güzel gözle bakıyorlar ama ben direk ilerde sorun çıkartabilicek potansiyel arızalar olarak görüyorum :) ..
hep deirm 406 lar bence pug ın yapdığı en alman vari araçlardır her şekliyle teknolojisi kasası duruşu gidişi v.b..