of be tam istediğim gibi 8 tuş klima elektrikli koltuklar vs kaçırılmayacak bir araç valla :D
Printable View
içine mi doğdu reyiz :D
Şu an Kıbrıs'tayım, önümüzdeki günlerde bi araç alacağım nasipse. Burada bi 190 gördüm, zaten 190 hastasıydım şu an gidip geliyorum araç seçiminde. 99 palio mu alsam 190 mı? :D
o değilde bu 2.0ların yakıtı nasıl? üzer mi?
ayrıca ilandakinin torpidosu çok temizmiş maaşallah, benimkiside böyle çıkar inşallah, yarın detaylı resimleri geliyor
Kıbrısta olucam ve palıo ya bınıcem haa yok öyle bi dunya :D Bmw olsa bilgi verirdim ama merso konusun da hiç bir bilgim yok 190 hiç kullanmadım bilmiyorum ama tahmını 9 lt falan yakar bu paylaştıgım çok temiz gerçekten iki hafta once biga da bı galerı de satılıktı gidip bakmıştım resmen 0 gibi ama 35.000 tl fıyat cektikleri için hiç pazarlığa bile oturmadım :)
6.5 bütçe var abi, ben napayım. :D hem bu sene de son benim, mezun olunca hızlı satılması lazım. palio bu iş biçilmiş kaftan. parçası artık bim de bile var. ama gel gelelim mantıkla değil duygularımla düşünürsem 190. :D sadece yakıtı ve yolda kalır mıyım korkusu var.
arabanın fotosunu yarın gönderiyim de senin pedere göster, binecek döt var mıymış bende bi soralım :D :D
sen kalbının sesını dınle turkıye ye dondugun de çeske alsaydım dersın sonra :) ama kıbrısta işcilik cidden pahalı dıye duydum ne kadar dogru bılmıyorum ama sonucta yıldız temiz kullanıldıysa uzmez sahibini :)
cidden gonder bana face den fotolarını pedere gostereyım eskı mersocu o. ben de o g.t yok diye 7.40 aldırmadı sen de o 190 ı alıcak g.t varmı baksın bi :D :D
Rengi çok hoş
Connecting site...
corsa'nın görünümü gibi satıcısının tavrı da hoş, dürüst geldi bana. araçta filmler, jantlar, basıklık falan herşey tam tadında olmuş harbiden.
Astranın koltuk kafalıklarındaki yaylar beni benden aldı. Aracın rengiyle müthiş uyumlu koltukları boşanma sebebi :)
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
S Type nedir ne değildir? Ford/PSA 2.7 V6 dizel bide. :)
:D :D sandalyeden yere serbest düşüş yaptım :D
onursumer;
abi araba süper görünüyor da fiyat biraz fazla gibi.
:D:D:D:D kusmuk ne ya :D:D