bızde 2 tane var ıs yerınde yazılımlı 2sıde kopek gıbı gıdıyor hıc bır rampa cıkmayısını rastlamadım bagaj ve 4 yolcu ıle.
not:ayda 1 bodruma gıder gelir
Printable View
Connecting site...
Teslanın ekranınada masallah .
dizel otomatik veya lpg otomatik vw golf 4 veya vw bora arıyoruz. 25 civarlarına düşük km temiz araçlar var mı favorilerinizde :)
passat 1.6 tdı dsg kullanıyoruz bizde 1 yıldır hic yokusta bayıldıgını filan bilmem arabanın,gidişi 1.6 tdı icin bsaya yeterli,
1.6 dizel yokuşta kalır mı yahu ? ben c5 le yırta yırta çıkıyorum yokuşlarda , maşallahı var.ayrıca 1.3 dizeller bile kalmıyor yokuşta.
7500e verecekmis de pahali yaw :D
Ekranı büyük yanlış hatırlamıyorsam 17 inc lik tablet var ön göğüsde.. onun nedeninde mantığı var araçda hiç tuş basmalı bir şey yok her şeyi o ekrandan yapıyorsun o yüzden o kadar büyük bütün kontrolleri o tabletten yapıyorsun..
Bu arada fiyatı alım gücü olarak türkiye standartlarında heleki pure elektrikli bir araç olduğunu düşünürsek baya bir yüksek geldi bana..
sanırım bir kaç ünlü ve bir kaç ekstrem araç seven paralı zengin insanları geçmez.. 300 bin tl ye yakın bir fiyat çıkmış..
iyiki pure elektirkli araçdan vergiyi kaldırmışlar birde eski sistemde vergi bindirselerdi herhalde türkiye satışı 200 bin euroyu bulurdu.
D segmenti araçlar B yada C segmenti araçlara oranla daha ağırdır çünkü entering premium oldukları için yani premium giriş sınıfı araçlar oldukları için izalasyon kaplama ve bir sürü ekstra donanımlardan ötürü daha ağırdırlar..
Haliyle D segmenti araçların bence hakkı 2.0 dır.. 1.6 motorlar tamamen vergi diliminden ötürü ticari nedenlerden kaynaklı konuluyor bu araçlara dediğim atmosferik 1.6 araçlar için geçerli şimdi artık turbo yada twin turbo ile toparladılar biraz..