arkadaşlar favorileri paylaşıyoruz bildiğim kadarıyla bu siteye üye olan arkadaşların araçları begendiğiniz favorilerinizi
Printable View
arkadaşlar favorileri paylaşıyoruz bildiğim kadarıyla bu siteye üye olan arkadaşların araçları begendiğiniz favorilerinizi
ankarada gmg garajda fotosu olan araç galiba?
2004 fulll M3 spor paket araç ankarada - Türkiye'nin ilan sitesi sahibinden.com'da - 61555049
Sadece bu sitedekilerin araçlarını değil :) Sahibinden'de orda burda gördüğümüz ve beğendiğimiz araçları paylaşıyoruz..
Audi A6 3.0 TDI Quattro 2011 Model 77.500 EUR Galeriden satılık ikinci el Füme renk - 61487207
Gerci doğru diyosun merso işi abartıyo :D önde yıldız olsa bu araç direk 150k € idi :)
Maserati GT 3200 GT 2001 Model 60.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 51889460
güzel de indirim yapcam diyo ezel gibi gezerdik :)
Sanırım evet ama mantığını çözemedim çözemem :D
bu define aleti kafama yattı bı tane alıcam ya tutarsa mısalı 2 gun arabaya benzın koymam en kotusu ama aklıma takılan derınlerde olan gömüler için işe yararmı :)
defineciler muhabeti süpermiş ya:D
askerdeyken yakalamıştık sabaha karşı 8 civarında defineci.bunlarda vardı ellerinde:D
ben anlamamıştım ne işe yaradığını ama benim yüzbaşı,gel gel şeyimin üstüne tut belki titrer diyordu heriflere:D
hakkaten şeyi tutmuşlardı ama:D
define ilaninda hatun baya guzel bisiiimis yanliz. define gibi kadin masallah.
super bi ilan
cok merak ediyorum arayan varmı acaba D:D:D:D:D:D:
bizde boş zamanlarda bole bi mesaj versekmi acep :D:D
tşk
Rıdvan.
bu ilan onaylanmıs bide vay be :)
Citroën C4 1.6 HDi Confort 2011 Model 41.500 TL Sahibinden satılık sıfır Beyaz renk - 61181899
bunlarda da direksiyon ortasındaki göbek sabit mi ?
BMW M Serisi M3 CSL 2005 Model 56.500 EUR Galeriden satılık ikinci el Füme renk - 59219867
plaka da ayrı bi hos olms =))