F kasa cıkmadan once peynir ekmek gibi satıldı ucuz ucuz simdi millete saplama peşinde bu makyajlı mpaket e90 3.20d sahipleri şaşırdı uçtu iyice 125 bin neymiş yuh 1 sene once ekranlı olanları 105 110du
Printable View
F kasa cıkmadan once peynir ekmek gibi satıldı ucuz ucuz simdi millete saplama peşinde bu makyajlı mpaket e90 3.20d sahipleri şaşırdı uçtu iyice 125 bin neymiş yuh 1 sene once ekranlı olanları 105 110du
Chevrolet Corvette ZR1 2006 Model 57.500 USD Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 141184992 bir ara forumda bahsetmiştim 8 tokmaklı chevy amblemli birşey gördüm diye :) o gunden sonra 10 kez daha gordum bir bayan sürüyordu,araç buymuş lumina :) maşallah
ruhsatta pick up yada kamyonet olarak geçen ama lüks konforlu olan araçlar bulalım beyler ihtiyaç var :)
Aracı bazen oturduğum (Avcılar) semtte görüyorum.
Araç fotoların azizliğine uğramış. Gerçekte çok daha canlı.
Renault Clio 1.5 dCi Icon 2012 Model 46.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 140581051
oldukça güzel görünüyor. Fiyat ve km de iyi sayılır.
İlgilenenlere güzel fırsat
Kia Pro_Cee'd
Kanlka bu aracıda takip ediyorum son 2 haftada arabaya zam yapmış. Kırmızı vardı baktım şimdi satılmış sanırım o daha diri duruyordu ve 25 istiyordu.
Patron bunun rengi güzel ama ilanda yazılanlar o egzoz ucu sticker'lar falan derken sanki biraz fazla ellenmiş farklı kişilerce gibi. Galeriye düşüncede insan işkilleniyor işte. Hibrit Kibrit yazmış kafasına göre
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...40397455/detay
Buda fiyatı coşturmuş