Connecting site...
Printable View
Moruk birkac ay once ilana dusmustu arka sokagimdan satilik bir rs4 fiyatida $23k gibi birseydi o zaman hic ilgilenmemistim gereksiz diye. Simdi kesin karar verdim 335 satmaya ve arastirmalara basladim da rs4 yok ortalikta hic diger eyaletlerde var fiyatlar $40k civari. s4 e de raziyim su an dusuk km li denk gelirse :)
km dusuk olsaymis iiymis
http://www.ebay.com/itm/Audi-S4-Spor...US_Cars_Trucks
Sana bi 92 L alalım keyfine bak derim
92 l ne lan
Audi S4 4DR SDN s TR | eBay
yuksek km li s4 bas agritirmi yaw
Kankacim vergi diye birsey yok burada :D Istersen v12 8000cc arac al arac satin alirken bir defaya mahsus eyalet satis vergisi oduyorsun ( benim eyalet %6 ) ondan sonra istersen araca 20sene bin hicbirsey odemiyorsun. Vergi, benzin sorunu yok kullanimda uzmeyecek birseyler lazim .
92 L :D
Connecting site...
hahaha aklima geldi aslinda dogan l fln da acaba lexus long mong birseylermi demeye calisiyo demistim :D
Onuda bi ara dusunustum ama okudugum reviewlerden sonra sonra vazgecmistim . Hic incelemedim, test surusu yapmadim binmedim dahi . On yargili olmadan detaylica arastirmak gerekiyor aslinda. Bi yogunlasayim bakayim foresterada.
hahahah aslinda yazmyaa korkuyorum ama toyota prius da listede :D
camry,sonata,altima,fusion,accord,optima Bunlar en çok satan ilk 8 arablar içinde amerikada..
amerikada forester değil ama outback öneririm orda outbackler hem tutuyor hemde iyi satıyor diye biliyorum.. best car selling listesinde top 10 da görmüşdüm..
Birde best selling listesinde Scion FR-S var ne ayak anlamadım subaru brz toyota gt86 kopyası..
Top 10 acikcasi beni pek ilgilendirmiyor tamam sorunsuz araclar ama otomobil tutkunu olarak bizim kafamiz biraz farkli calisiyor. Ben alacagim arac ile vakit gecirmek, bindigimde zevk almak, cilalamak, forumlarda arastirmak biraz oynamak istiyorum. Top10 deki hicbir araci severek kullanamam, biliyorum cunku o araclar benim icin sadece ulasim araci olur zevk degil .
prius deyince prius alıcağına onlara bak demek için yazdım :D