Sonata çok mantıklı olur senin için bavul yedek parçada :D
Connecting site...
Printable View
Sonata çok mantıklı olur senin için bavul yedek parçada :D
Connecting site...
bu benimkinden 140bg lık bence 150bg lik bakınsın 2008 sonrası yani..
benim amerika yada kore kdm ile sağlam bağlantım olsa shipping ücreti el yakıyor kore ile muhabbetim iyide shippingleri çok yüksek bu sonatanın adamlar powerledli bir stoplarını yapmışlar harika bir şey ordan alsan 250 dolar ama shippingle 80-90 dolar istiyorlar birde gümrüğü falan uğraşılmaz bodykitler falan yapmışlar çeşit çeşit artı bir sürü aksesuar ve ekipman arka koltuk ısıtma kitine kadar ..
406 ,407 halef selef ama çok çok farklı araçlar 406 tam d segmenti her haliyle duruşuyla köşeli kemikli tasarımı ile iç dış hacmi ile 407 daha farlı basık arkası dar kronik sorunları var.. 407 nin tek sw hastayım bindimde adamlar donanım ve teknolojiyi konuşturmuş resmen lektrikli tavan rayları falan filan panaromik cam tavan mükemmel bir araç sedana görede yerden yüksek
O zaman bunu alsın Lpg'de var mis gibi biner :)
Connecting site...
Bende bunu alsam iyiymiş :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...44489160/detay
LPG dusunmuyorum hic bir mall a almadilar baya kotu hissettim :D
güzelmiş bunun çok güzel bir mavisi var opc mavisi gibi çok yakışıyor sw ..
Geceleride yanlamaya cikariz video cekersin.
İşin geyigi bi tarafa, audiyi sat gidip alalım Xor'un begendigi 406'yı.. Ben benzinlisini kullandım gerçekten çok güzel araba.. 18e bitirsek, 2 lira masraf yaparız mis gibi yıllarca binersin..
Kankacigim nerede xor un begendigi 406 ? :D
Ankarada araba, olm boş günde atlar gider alır gelirim nolacak..
Connecting site...
XoR halan kurban olsun sana :D
19'a telefonda bağladım bin 55BT Baltimore - Taksim gel gidip alalım Angaradan :) 18'e kafasını gözünü yarıp alırız :D
Manuel olmasına takılma ben bütün İstanbulu 3. vites dolaşıyorum hayvan gibi Tork var yazılımsız 250 :)
Olm manuel bu ya :)
hahahaha :D
Yaw bide karsiya bile gecmeyen babam nasil gitsin olm Ankaraya araba almaya :p