User Tag List

Sayfa 549/1480 İlkİlk ... 494494995395475485495505515595996491049 ... SonSon
28115 sonuçtan 10.413 ile 10.431 arası

Konu: Kıskanma Favorilerini paylaş

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Nightfish Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beyler, bunu da gördük. Olaysızca dağılalım

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...10392423/detay
    pil kirala secenekleri yillik 10.000 km 4 yillik secenek le ayda sadece 119 YTL+KDV

e lpg den pahalıya geldı? hehe

FakirAli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı b.ustaoglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    antalyada ki 320d güzelmiş gerçekten ancak yine de ben ali arkadaşın yaklaşımını hoş bulmadım. daha uygun dillede açıklanabilirdi. bu kadar aşağalamının anlamı yok diye düşünüyorum...

kardeş ben dükkan sahibiyim ben araç satıyorum benım yalanla dolanla işim yok. kimseye kötü araba satıp arkamdan laf ettirtmem. benım 8 tane aracım var tek fark bu benım 1 yıldır kendi bindiğim aracım ve bunuda satmaya karar verdim.. böle bi olaya bence verdiğim tepki hafif bile arkadaş şanslı bu arabanın sol arka camurlugu çizginin altına kadar boyalı sağ arkada depo kapağının altına kadar bi yerde karış kadar boya var.. lütfen bi daha kimse benım aracım hakkında kötü konusmasın hayırlı günler herkese
    hayat acımasız.

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FakirAli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araç sahibiyim. bmwden anlamadığın ne kadar belli seni cahil hiç bir bmw mercedeste 10-20 binlik tramer kayıtsız araba yoktur bu arabanın bi m tamponu 5 bin tl zaten be cahil.. sana biraz arabanın dip dosyasından bilgi veriyim 2006 yılında kosiflerde arka tampon arka tampon demiri ve park sensörüleri değişiyor 11.000 tl.

ve çok bi *** bildiğini sanan arkadaş bu arabada 2 parça boyadan başka bir boya bulursan ankaraya gelir senı dayak manyağı yaparım aklında olsun. ekmeğime taş koyanın bende neresine korum iyi düşün. hadi hayrlı işler
    Hayırdır neyin atarı gideri bu ?
    Mal zaten dediğin gibi temiz olsa adam akıllı bi dille açıklardın biterdi. Belli ki bi pislik var, üslup hemen bozuldu. He cahilim ben, hiç BMW görmedim hayatımda.

10bin liralık kayıtsız araba yoktur demek nasıl bi saçmalıktır ? Çarpışan araba mı bu ? Mantığa gel, tipik galerici.

Sen bi koymaya gel, koyacağın yeri biz eline verir göndeririz merak etme.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeş ben dükkan sahibiyim ben araç satıyorum benım yalanla dolanla işim yok. kimseye kötü araba satıp arkamdan laf ettirtmem. benım 8 tane aracım var tek fark bu benım 1 yıldır kendi bindiğim aracım ve bunuda satmaya karar verdim.. böle bi olaya bence verdiğim tepki hafif bile arkadaş şanslı bu arabanın sol arka camurlugu çizginin altına kadar boyalı sağ arkada depo kapağının altına kadar bi yerde karış kadar boya var.. lütfen bi daha kimse benım aracım hakkında kötü konusmasın hayırlı günler herkese
    Arkadaş şanslı ? Ufak dağları sen yarattın galiba ? Üslubuna dikkat etmeye başla bence.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı wolrath Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pil kirala secenekleri yillik 10.000 km 4 yillik secenek le ayda sadece 119 YTL+KDV

e lpg den pahalıya geldı? hehe
    Abi arabanın kendisine vergi istemiyor devlet ancak pil kirası olayına vergi istiyor. Haliyle yine bi yerden patladı fiyat konusu. Şarj istasyonu bulmak da sıkıntı bunlara. Normal elektriğe bağlayınca 3.5 saatte falan değil 10 saatte şarj oluyor.

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Opelci olduğum için herzaman favoridir Opc.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6678085/detay/

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Abi arabanın kendisine vergi istemiyor devlet ancak pil kirası olayına vergi istiyor. Haliyle yine bi yerden patladı fiyat konusu. Şarj istasyonu bulmak da sıkıntı bunlara. Normal elektriğe bağlayınca 3.5 saatte falan değil 10 saatte şarj oluyor.
    aynen öyle bunların özelliği fluence z.e lerde o özellik yok bunlar evdede şarj edilebiliyor normal prizle 8-10 saati bulur ama genede şarj edicek yer olur en azından akşamdan uyumadan önce şarja konulsa sabah alınır sanki cep telefonu hakkında konuşuyorum hissine kapıldım.. ama bu araçlar şehir içi kısa mesafe veya tatil yerlerinde ufak kasabalarda çok iş görür ulaşımda zaten o tip yerlerin başı sonu 2-3 km en uzak mesafesi 5-10 km.. fluence z.e lere hiç sıcak bakmasamda bu tür minik işlecsel amacına uygun ve fiyatıda uygun araçları seviyorum 15 bin tl ye girse birde renault kampanya yapsa ben kesin alıcam
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

turkerrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fluence z.e. kullandım bence aracın kendisi çok pahalı ve pil kirası ile mazotluyla aynı km/TL ye ulaşıyor ...

performans konusundada söylendiği gibi bir artısı yok zaten 130 u geçmiyor ...

AHMET1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araç sahibiyim. bmwden anlamadığın ne kadar belli seni cahil hiç bir bmw mercedeste 10-20 binlik tramer kayıtsız araba yoktur bu arabanın bi m tamponu 5 bin tl zaten be cahil.. sana biraz arabanın dip dosyasından bilgi veriyim 2006 yılında kosiflerde arka tampon arka tampon demiri ve park sensörüleri değişiyor 11.000 tl.

ve çok bi *** bildiğini sanan arkadaş bu arabada 2 parça boyadan başka bir boya bulursan ankaraya gelir senı dayak manyağı yaparım aklında olsun. ekmeğime taş koyanın bende neresine korum iyi düşün. hadi hayrlı işler
    Çok ağır olmuş, sitede benim gibi almaya niyetli insanlara itici gelen bi uslup bence. Saygılar
    I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words

BurakCengizhanoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Carolita1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Opelci olduğum için herzaman favoridir Opc.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6678085/detay/
    90 hp mi bu ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turkerrr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fluence z.e. kullandım bence aracın kendisi çok pahalı ve pil kirası ile mazotluyla aynı km/TL ye ulaşıyor ...

performans konusundada söylendiği gibi bir artısı yok zaten 130 u geçmiyor ...
    Forumdan arkadaşlarla Konya Yolunda 180 gördük abi. Efsane gidiyor araç. Müsait zamanda gelirsen deneyelim. Abartmıyorum, çok samimi bi şekilde ciddi efsane gittiğini söyleyebilirim.

turkerrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Forumdan arkadaşlarla Konya Yolunda 180 gördük abi. Efsane gidiyor araç. Müsait zamanda gelirsen deneyelim. Abartmıyorum, çok samimi bi şekilde ciddi efsane gittiğini söyleyebilirim.

ben top speed denemedim test aracı kullandım satışçı arkadaş 130 yapıyor dedi ...

ivmelenmesi zayıf ama yahu efsane gitmiyor bence dizeli neyse o da o bir tesla değil yani

edit: şarj durumu performansa etki ediyor mu acaba ?

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    doğrudur 180 i görmüşdürde resmi sitesinde 135 km maksimum hız diyor..

Fluence Z.E. - Sunum

Gerçi 180 yapsa nereye kadar ancak 160 km..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turkerrr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben top speed denemedim test aracı kullandım satışçı arkadaş 130 yapıyor dedi ...

ivmelenmesi zayıf ama yahu efsane gitmiyor bence dizeli neyse o da o bir tesla değil yani

edit: şarj durumu performansa etki ediyor mu acaba ?
    Abi ivmelenmeden biz fazlasıyla memnun kalmıştık. Yalnız pil ömrü bir garip araçlarda, mesela bizim ofisteki tüm gün şarjda durduğu için pilini öldürdüler, öyle olunca ivmelenmesi etkileniyor.

Dediğin gibi batarya seviyesine göre de ivmelenme etkileniyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AHMET1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok ağır olmuş, sitede benim gibi almaya niyetli insanlara itici gelen bi uslup bence. Saygılar

ben kimseye ters konusmadım. eğer ben burda tesadufen yazılanları okumasam benım arabama pert muamelesi yapılıcak. eminim 2 parça boya vardır ne demek? bilmediğin şey hakkında yorum yapılması ne demek ya? ciddi alıcıysan kardeş sende arardın pazarlık yapar konusurduk kimseye burda bi terslik çıkarma niyetinde değilim aynı şeyin senın araban hakkında dendiğini bi düşünsene?
    hayat acımasız.

b.ustaoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    işin özü petrol forever abi artık uzaktan kumandalı arabalar bile benzinli yahu, koskoca araba mı elektrikli olucak

biraz daha zamanı var bana göre elektrikli araçların. hele bir görelim uzun vadede ne gibi avantaj/dezavantajları var

İBO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben kimseye ters konusmadım. eğer ben burda tesadufen yazılanları okumasam benım arabama pert muamelesi yapılıcak. eminim 2 parça boya vardır ne demek? bilmediğin şey hakkında yorum yapılması ne demek ya? ciddi alıcıysan kardeş sende arardın pazarlık yapar konusurduk kimseye burda bi terslik çıkarma niyetinde değilim aynı şeyin senın araban hakkında dendiğini bi düşünsene?
    iyide kendın demısın 2 parca boya var diye nie bu kadar sinirlendinki? kimse arabana pert dememiş.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İBO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iyide kendın demısın 2 parca boya var diye nie bu kadar sinirlendinki? kimse arabana pert dememiş.
    eminim 2 parça boya vardır lafına sinirlendım yazdım orayada.
    hayat acımasız.

BurakCengizhanoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yav sinirlenir tabi adam kaç parçaysa kaç parça size ne alıcı mısınız sanki alıcı olan gider bakar konuşurlar allahım ya.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)