kardeş ben dükkan sahibiyim ben araç satıyorum benım yalanla dolanla işim yok. kimseye kötü araba satıp arkamdan laf ettirtmem. benım 8 tane aracım var tek fark bu benım 1 yıldır kendi bindiğim aracım ve bunuda satmaya karar verdim.. böle bi olaya bence verdiğim tepki hafif bile arkadaş şanslıbu arabanın sol arka camurlugu çizginin altına kadar boyalı sağ arkada depo kapağının altına kadar bi yerde karış kadar boya var.. lütfen bi daha kimse benım aracım hakkında kötü konusmasın hayırlı günler herkese
hayat acımasız.
Hayırdır neyin atarı gideri bu ?
Mal zaten dediğin gibi temiz olsa adam akıllı bi dille açıklardın biterdi. Belli ki bi pislik var, üslup hemen bozuldu. He cahilim ben, hiç BMW görmedim hayatımda.
10bin liralık kayıtsız araba yoktur demek nasıl bi saçmalıktır ? Çarpışan araba mı bu ? Mantığa gel, tipik galerici.
Sen bi koymaya gel, koyacağın yeri biz eline verir göndeririz merak etme.
Opelci olduğum için herzaman favoridir Opc.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6678085/detay/
aynen öyle bunların özelliği fluence z.e lerde o özellik yok bunlar evdede şarj edilebiliyor normal prizle 8-10 saati bulur ama genede şarj edicek yer olur en azından akşamdan uyumadan önce şarja konulsa sabah alınır sanki cep telefonu hakkında konuşuyorum hissine kapıldım.. ama bu araçlar şehir içi kısa mesafe veya tatil yerlerinde ufak kasabalarda çok iş görür ulaşımda zaten o tip yerlerin başı sonu 2-3 km en uzak mesafesi 5-10 km.. fluence z.e lere hiç sıcak bakmasamda bu tür minik işlecsel amacına uygun ve fiyatıda uygun araçları seviyorum 15 bin tl ye girse birde renault kampanya yapsa ben kesin alıcam![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
fluence z.e. kullandım bence aracın kendisi çok pahalı ve pil kirası ile mazotluyla aynı km/TL ye ulaşıyor ...
performans konusundada söylendiği gibi bir artısı yok zaten 130 u geçmiyor ...
doğrudur 180 i görmüşdürde resmi sitesinde 135 km maksimum hız diyor..
Fluence Z.E. - Sunum
Gerçi 180 yapsa nereye kadar ancak 160 km..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
ben kimseye ters konusmadım. eğer ben burda tesadufen yazılanları okumasam benım arabama pert muamelesi yapılıcak. eminim 2 parça boya vardır ne demek? bilmediğin şey hakkında yorum yapılması ne demek ya? ciddi alıcıysan kardeş sende arardın pazarlık yapar konusurduk kimseye burda bi terslik çıkarma niyetinde değilim aynı şeyin senın araban hakkında dendiğini bi düşünsene?
hayat acımasız.
işin özü petrol foreverabi artık uzaktan kumandalı arabalar bile benzinli yahu, koskoca araba mı elektrikli olucak
biraz daha zamanı var bana göre elektrikli araçların. hele bir görelim uzun vadede ne gibi avantaj/dezavantajları var![]()
yav sinirlenir tabi adam kaç parçaysa kaç parça size ne alıcı mısınız sanki alıcı olan gider bakar konuşurlar allahım ya.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)