çok yakınsa iki dakika baksan da aracın döşemeleri veya genel durumu hakkında bana bilgi versen kardeşim?sonra dile benden künefe mi, ekmek kadayıfı mı?
![]()
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
Pardon abi sırayı karıştırmışım etlikde olan bizim mahalle etliğin neresindeymiş bi bakıvereyim iki dakka olmadı
eğer bir gün hondacı olursam diye)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...27546486/detay
''Kenji Kita'' Adamsın...!
61 ve 124
Connecting site...
TÜRKİYE DE TEK 1958 MODEL AUSTIN
Connecting site...
DeSoto Diplomat..
Connecting site...
Connecting site...
modifiyeli taunus
Connecting site...
aslında taunuslar çok güzel araçlar zamanının araçları bilhassa 2.0gts leri zamanının güzel araçları şimdi bile iyi eğlence aracı olur arkadan itişli bmw göğüslü denilen göğüslerden klimalıbirde o kasaların çok az coupeleri geldi ama çok nadir ve az var bulunsa güzel proje aracı olur tek kapı coupe arkadan itişli falan ..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Ben küçükken babamda bal köpüğü rengi 1.6 o zamanlar LPG yeni yeni çoğalmaya başlamıştı arabada vardı. Akşam geldiğinde iner çalıştırırdım park yerinde çok severdim. Sonra bir gün geldi başka arabayla dedim neden sattın baba, "oğlum yokuş yukarı geçmedik hacı murat kalmadı bende sattım kurtuldum" dediYine de çok güzel arabaydı.
Bu kasadan;
Connecting site...
küçüktüm çok iyi hatırlıyorum babam sıfır almıştı
gri gts bayılıyordum onla gezmeye
Connecting site...
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
ben yıllar önce düşünmüşdüm kırmızı bir tane vardı coupe 3500 tl ye satıyorduama gözüö korkdu sonra arabada çok iş vardı kaportada falan çürükler almış başını gitmişdi
güzel olur coupe taunusdan cosworth
benimde dayıda vardı iyi giderdi sürmesi keyifli araçdır![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Connecting site...
Adam ununu eleyip eleğini asmış
Connecting site...
taksi çıkması corolla az bi elden geçip km düşürülse var ya üff herkes yer hamaşallah adam çok temiz kullanmış ve dürüstmüş tebrik ederim. fiyat ta fena değil aslında tanıdık birisi alır o arabayı kesin
![]()
Renault 19
Connecting site...
Connecting site...
renault megane I
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)