4 parça boyalı böyle mi oluyor ?
Connecting site...
![]()
4 parça boyalı böyle mi oluyor ?
Connecting site...
![]()
yandıktan sonra ist parkda intercity ikinci ellerin oldugu tarafın en ucunda incelemiştik Özgün Erel Güneş (hatta arkadası net olarak yazar görürse)falan üstteki ye sagda soldaki plastik kapak ve aksaamların eriğdinden bukdr abartı duruyo (yanlıs anlasılmasın hafif bişey demiyorm)
1881 - 193∞
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Connecting site...
Fiyat nasil ? Bu model ve km alinirmi ? Sorunlari nelerdir ?
Bu araçların otomatikleri 4 vites mi oluyor birde fiyat olarak pahalılar mı sizce ?
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
bana 407 yi pegoutcular bile pek tavsiye etmemişdi ön takım çabuk bitiyormuş altı yere yakın çok vuruyormuşsun ama alırsanda 2.0 hdi triptironik al dediler chipde yapdınmı alet uçuyormuş zaten şanzımanu porsche ile ortek arge yapılan bir şanzıman..
türkiye ne iş anlamadım.. türkiyeden amerikaya pegout mu ithal edicen farklılıkda dibine dibine vurucam diyorsun amrikalı pegout görsün![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
benim maslakdaki servisci bir arkadaşımda 2.0 hdi tiptironik vardı 200 küsur binlere kadar kullandı sattı.. şanzımanından hiç sorun çekmedi ama iki kere alt takımı komple yaptırdı..
sonata al2.0 crdi ciddiyim.. taş gibi araba hemde dolu hemde sorunsuz hemde fiyatı makul. parçası ucuz servisi ucuz.. senin bir elinde amerikada amerika kdm dede çok harika sonata aksesuarları var bodykitler stoplar v.b her geldiğinde getirirsin yanında bir şeyler araç tr de tek olur..
![]()
150 lik al chip attınmı 190 beygir oluyor yeter sana işde..
bu arada bu foruma geldiğim günden beri ilk defa birine sonata tavsiye ettim normalde bende var diye tarafsız davranır hiç sonata tavsiye etmiyordum ancak soran yada düşünen olursa anlatıyordum sonra diyicekler kendi aracını tavsiye ediyor markacı v.b![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)