panpa bunu alma ya, baksana sx alan ae86 alan kendini keiichi sanıyor. :icon_wack
Printable View
panpa bunu alma ya, baksana sx alan ae86 alan kendini keiichi sanıyor. :icon_wack
hatun lafı geçmiş dip not ekliyeyim, ae86yı beğenen 1 tane kıza rastlamadım şimdiye kadar. :D
MCS alıcak param yok, ama MCS'lere 5 boy atmak gibi hırslarım var. Hırslarım 18'ime girmeden 3.23'ümü almamı sağladı. Şimdi AE86'ımı da almak istiyorum Allah'ın izniyle.
Babamın arabası yok. Ben kendi arabalarımı kendi çalıştığım param ile alıp modifiye ediyorum. Babamın parasıyla araba alıcak olsam gelip buraya konu açmazdım. Arabayı alır, beğenmedim bu ne kötü araba diyip züppeler gibi davranırdım. Ben alıcağım arabaya baktığım zaman duygulanmak, her binişimde alın terimle gurur duymak istiyorum.
Ayrıca sevgilim var, ciddi bi ilişkimiz var. Sevgilimden başka dişiye bakmam. Arabayla piyasa yapmak gibi heveslerim yok, sizlerle aynı ortamda oturup araba sohbetlerinizden ve bilgilerinizden feyz almak gibi heveslerim var.
kaç yaşında araba, buna nasıl huzur spec bineceksin, ayrıca toplatmakta hiç kolay değil.
kenarda 8-10bin varsa babanda bu parayı bu arabaya gömmene izin veriyorsa al
sert yapma, espiri yaptigimizi biliyorsun..
sivrlik yapinca noluyor bunuda anlamadim?
konuya dönelim, ae86 güzel ama zor bir araba, alip mcs gecmek fantazinin temel taşlarından birisi sanirim.
ae86 yaşam tarzıdır bitane alıp garaja atıcan yanlamasada yurt dışındaki videolara bakıp benımde ae86 ım var der kendini tatmin edersin.