Ayağım sargıda şu an, yoksa çoktan gidip bakmıştım. Konu biraz güncel olsun.
Printable View
Ayağım sargıda şu an, yoksa çoktan gidip bakmıştım. Konu biraz güncel olsun.
Sahibi ile konuştum, cam altlarında ve etek altlarında çürüme olduğunu söyledi.
Çanakkaledeki ilanı da buldum;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...86-levin/detay
tamamen kişisel fikrim gayet düzgun duruyor
resimlerden pekte kötü görünmüyor ama alt şasi önemli kaporta çürük kısmı kolay ama yedek parça
Araç arkadaşımın aracı şu anda pazartesiye kadar opsiyonlanmış araç.
Bide bence araca gidip baksan bütün sorulara cevabı kendin verebilirsin bence.
bu araçbenimde aklımda bende cok almak istiyorum canakkaledeykende adama msj felan atmıştım motor durumu ne diye ama sonra pek yanaşmadım fiyat olarak uygun 5500 e ae86 tr de ikinci defa bulamassın alırsan sen satarsın :) yine senin gibi heveslenen birine satarsın ancak araç keyif verir baktıgında güzel duygular içinde olursun ufaktan yavaş yavaş yaparsın pek sorun cıkarmassa tadından yenmez japonun ruhu var sonuç ta :) lafı kısa keseyim kendine güveniyosan ben bu işin altından kalkarım diyosan al güzelcene bin ama tr şartları insanı mahvediyor sen 17 yaşında hevesli olabilirsin gençsin diye demiyorum ben 22 yaşındayım ama bende cok hevesliyim bankada parada var ama Yanaşamıyorum insanın korkuları bazen izin vermiyor bazı şeylere neyse inş istegin olur kardeşim ... iyi düşün satamam bu aracı diye de üzülme elbet gene bi alıcısı bulunur geçen kasım ayında altima aldım 5500 e motor arızalı cıktı ilan koyayım dedim ama satılmazki yaa dedim perşembe günü koydum ilanı cumartei 4 kişi baktı en son gelen kişi begendi aracı pztesi satışı aldı .... bende bu kadar hızlı gitmesine şaşırmıştım :) gerçi pek zorlamadım aldıgım fiyata verdim sende en kötü 5 e 4500 e verirsin yada toplarsın aracı 8 9 lira istersin ;) senin bilecegin iş hadi şimdiden kolay gelsin :)
Canakkaledeyken elemanın bana yazdıgı msj motor durumunu sormuştum
metozcan
06-05-2010 21:25
Arabamın motor durumu iyi şu anda sadece ön amortisörlerinin değişmesi gerektiğini söylediler Amortisörler de 1991 model'e kadar bütün Toyotalarda aynı imiş alıcı iseniz arabama bakmaya geleceklere söylediğim gibi 6.500 liraya vereceğim. Teşekkürler.
araba iyi guzele benziyor ufak tefek sabır ve masrafla kaporta flan yaptırırsın binersin
ama benim düşüncem bende 17 yasındayım şahin alıcam 3 ay sonra en iyiside bu alırım şahinimi parçasıda var herşeyide var bakkalda bile vardır :D
trabzonda bi muhabbete bi abi söyle diyordu : benim için farketmez 5 den 1 e alırım sorun değil cıkmacıda 200 liraya takarım şanzımanı dewam :D:D:D
valla dostum arac dunya capında ozel bı arac bunu goz onunde bulundur. eger sonuna kadar benımle kalıcak dersen her turlu al.
burda herkes restorenın yorcagını solemıs kı coguda dorudur. ama bence ızlıcegın yol da cok onemlı.
mısal aracı ole hemen elden cıkarmak gıbı bı planın yoksa
aldıgın gıbı kullanırsın aracı kaportadakı curuklerı lokal olarak toplarsın. elın rahatlayınca tamamen soyarsın. toplarsın bıraz gecer elın rahatlar ıcıne gırersın yada lokal duzeltmelerı yapar ıcıne gırersın daha sonra soyarsın. yanı yavas yavas yaparsan hepsı hallolur sonunda ıstedıgın gıbı ozel bı araban olur.
Araba acıbademdeymişde ben hiç görmedim bunu görsem kesin ön camında belirirdim yani..
Hani hergün oradayımda hiç görmediğimden söyliyim dedim..
Edit1: bu arabanın kimin olduğunu biliyorum CAS 20 plakalı s2000'in sahibi murat abi.Aynı zamanda koşuyolundaki kartinginde sahibi.Hani eskiden s2000 forumlarının buluştuğu yer.Siteye üyeydi.
muayenesini ben yaptım sahibiyle konustum F20 swap için almıs vazgeçmiş sonradan araba eksoz emisyonda be neredeyse sıfır deger verdi calısması flan cok iyi motorun.
kaporta masrafları var biraz birazda iç mekan toplanmak istiyor.
sahibi cok güzel kullanıyor o kadar ısrar ettim bi yan vermedi bende elleşmedim arabasına :D
eğer yurt dışında çalışmaya devam edersem bi 4-5 ay daha , belki ben sulanabilirim buna . komple içini dışını soyup kemdim uğraşmak için. ilk ae86'm da içimde kaldı belki bi ihtimal bunda gideririm .. kısmet.. gerçekten ilgiyi hakeden bir araba, uzun soluklu bi toplama işlemiyle bence çok güzel olur, çürüme pas yapma ise bence problem değil , unutmayalım ki 25 yaşında araba .
güzel bi rektefiye ve ae101 4-afe kapağı ile coilover+ kaynak diff gayet güzel olur..
yürü be efe :D dif kaynaklamayın 86larda, motoru biraz güçlendirince aks kesersiniz.
mert sen yapmıyosun bari ben yapim olm , senin arabayı sat bana :D
kız arkadaşıma gösterdim şimdi , yarın bi durum değerlendirmesi yapalım belki alırız ona :D