E72 ler benimde cok hosuma gidiyor hatta almakta istiyorum.
E72 yi düşünürken,BB 9700 seceneği cıkıyor karsıma ama biri 750 lira diğeri 1250...
1250 vermişkende İphone falan alırım diyorum :D:D
Printable View
E72 ler benimde cok hosuma gidiyor hatta almakta istiyorum.
E72 yi düşünürken,BB 9700 seceneği cıkıyor karsıma ama biri 750 lira diğeri 1250...
1250 vermişkende İphone falan alırım diyorum :D:D
6700 düz veya Gold.... yada 8800 sapphire
Şu An Alınacak En Ekonomik Telefon 5800 Bence, Dokunmatiğin De Diğerlerinden Pek Bir Farkı Yok Açıkçası ....
Konu açılmışken bende tekrar klavyeli bişey alayım diyorum.
e61-72serisi mi
8520 curve mi
bold 9000 mi
yoksa htc touch mı ? Kullanan al veya alma diyen olursa sevinirim.
e72 baya mantıklı şu anki pozisyonumda.Detaylı araştırdı bi arkadaşım , ayrıca bağşantı hızları e72 nin 71 e oranla daha hızlı kağır üzerinde , bi tek yeni jenerasyon bi pil olmasına ramen daha kısa konuşma süresine izin verdiğinden bahsetti yine bi veri de ama herşey bi elektronik markette elimde incelememle sonuçlanıcam ikisinide.Çünkü beyaz e71 ucuz ve gerçekten çok hoşluma gidiyo tuş takımı vss olarak ama e72 nin de özellikleri daha üstün.Şimdi Ankaraya gidiyorum , oradaki Gold ve Darty de en ucuz ve hemen hemen aynı fiyat ikisde.Akşama net bi kararla almış olurum inşallah.Bu kadar olumlu yorum alacağımı bek düşünmüyorum bu iki model için aklıma soktunuz:D Öneriler için çok teekkürler.
Blackberry diyenlerdenim. Kaldı ki garanti 30 iş gününü geçip ürünü hala halledemiyse direk yenisini isteyin, 30 günü geçerse ürünün 0 ını yada aldığınız parayı size geri vermek zorundadır:)
Curve kadar "KOLPA" bir telefon daha üretilmez heralde. Almışken 9000 alın ama onlarında ortadaki toplarında sorun çıkıyor, hoş Karaköyde 50 liraya değiştiriyorlar:D. E serisine ısınamadım bana abuk bir telefon geliyor açıkçası:) HTC Touch ise çok güzel dokunmatiği olan bir telefon kullanımı alışana kadar zor ama sonrası güzel. Kamerasıda güzel çekim yapar hatta saydığınız telefonlar arasında en iyisidir.
elimde temmuzdan buyana birikmiş bi 8-10 tane garanti kağıdı var, şikayet esnasında hepsini gösterip şoka sokucam zati:D , amman diyim beylikdüzü avea dan bırak telefon almayı fatura bile ödemeyin.
Bu arada bb nin sıfırda 700 e kadar incelememi tavsiye ettiğiniz modelleri neler?
e71 vs e72 yaparkan arada kafa karıştırmak işçin yanlarında bulunsunlar:D
e71 yanında ara ara 3gs kullanıyorum hemen hemen 1 yıl olacak her işimi görüyor günde 5 6 saat konuşup nete girdiğim oluyor hem 3g hem wi fi olarak bazen menüye girmeme problemi yapıyordu yazılım güncelleyince düzeliyor bildiğim kadarıyla, adını unuttuğum wm 2006 mobile yüklü samsungum var birde oda güzel uzun süredir wm kullanıcısıyım o yüzden yadırgamıyorum ama ilk başta kullananlar wmye alışamayabiliyor, bb almak istiyordum yalnız sağlamlık ısınma vs gibi sorunlar duydum ne kadar doğru bilemiyorum
yerinde olsam 4gs e72 bb bakarım durum elveriyorsa 4gs al
e71 anlatılmaz :) tavsiye ederim
donanım haber de bb bold' u hiç bir konu da tavsiye etmiyolar. iphone la karşılaştırmalarına bile kızıyorlar. o kadar kötü mü? veya işkembeden sallıyorlar mı?
Arkadaşlar 2 ay önce aldım e 72 fiyatı 800 tl. Gayet memnunum
dün t.cele fatura yatırmaya gittim e72 hediye edelim dediler nasıl olcak deim bu iş aylık 81 tl sabit fatura 500 dk gelen 500 giden internet paketi hepsi içinde normalde o kadar konuşmuyorum birde internete bağlandığım için zaten 110/120 geliyodu ALDIM Bİ TANE DAHA :) çok mantıklı geldi t.cele bi uğrayın
9700 bold white alınır yanında karılarda geliyo direk :Dtavsiye ederim
zaten bold anladığım kadarıyla özellikden çok şekil için tercih ediliyor