Cahit aslında kadro hazır
Sen timur abi seko ve ben
Printable View
Cahit aslında kadro hazır
Sen timur abi seko ve ben
Abi suan ben-arkadasım-tımur-serkan olarak balıkcı ustu kapalı patpatla gelıcem kesın olmamkla bırlıkte senıde alabılırz.
bız 1,5 kılo yem aldık bıttı artık cınekopları kesıp yem yaptık yemler dahıl 126 tane tutuduk 8 den 2 ye kadar.. Bakalım sen napcann :D:D
teknedek tuz-su-tava war tupte wardı ama bıtmıs olabılır ben 8 de kısmetse ısten cıkcam 9 da heralde bebkte olurum dıye dusnuyorum
cahit amcanın teknede kasko ve en önemlisi can yeleği var mı? yoksa ben evden ufaklığın kolluklarını alayım.
[QUOTE=ChtArdARSL;6367686]Abi suan ben-arkadasım-tımur-serkan olarak balıkcı ustu kapalı patpatla gelıcem kesın olmamkla bırlıkte senıde alabılırz.
O zaman kadro tam belli oldugunda yer varsa tel noyu pm liyeyim sana bir tel çakarsın çıkarım bende yola olmamı?
timur abi sgk'n yokmu :D
buarada 2 yelekden 1 bende ona göre :D:D:D
cahit ben şimdi işten çıkıp eve geçiyorum. balıkçıya uğrayıp balık alayım evde hazırlayayım. sen alo dersen bende atlar gelirim. tüpü de alıyorum yanıma öna göre :)
ekmek kola v.s. ben alabilrim gelirken. işten bi cıkayım cahit arayacağm senide timur abiyide
Una gerek yok tuz olsun yeter. Ben simdi baliklari aldim. Bari hepsini temizlemeyeyim cikmazsa onlati yeriz. Hava cok guzel ruzgar yok umarim deniz de oyledir
yaw bi ara çok heveslendim baya malzeme aldım sonra beceremedim hediye ettim :D
kenarda takılalım olta atalım diyen olursa alırım ufak bişi takılırız bebekte :D
Cahit kadro için haber bekliyorum