cumartesi akşamından aksicim barajı, sazan ve turna avı hava şartlarıda uygun programına bak tmm dersen elemanlara haber vereyim, rezerve yapsınlar :)
haber bekliyorum. bu arada cadır varmı sende ?
Printable View
balıkçılar uyuyor mu :) iş çıkışı hafta içi gece avlansak, sohbet de olurdu denize karşı :)
denizde istavritten başka bir balık yok ki :) göl balıkçılarına takılmak daha mantıklı şimdilik :)
Bazen arkadaşla Gölbaşına gidiyoruz,baya bi balık tutuyoruz ama geç geliyor :)
İlk gelen balık sonrakiler biraz daha büyüktü :D
http://i56.tinypic.com/35i4npi.jpg
en son yazsın gölbaşında sazan tutmuştuk sabah 4 den akşam karanlıgına kadar.
ama balığın soyunu tükettiler gölbaşında.mevsimsiz avlanmamaya dikkat edelim.
BALIĞADA ŞANS VERİLMELİ.
Av sezonu kapand balık sezonu açılıyor yavaş yavaş deniz ısısı da artmaya başladıkça bizlerde dalmaya başlarız inşallah
Dalış derken zıpkın ile mi dalıyorsunuz ?
bursa ve cevresi 200 km capında sağlam tatlı su balığı cıkan yer var mı:soru:
gece kalmalı falan
Bursa çevresinde uluabat gölünde bayağı oluyormuş tatlısu balıkçılığı.
sezonu yaklaşıyo burdada iyi istarvit tutuyoruz
Peki yayın balığı tuttunuz mu hiç küspeli olta ile ?
Ben memlekette,Kızılırmak'ta tırıvırı denilen olta ile küçük tutmuştum,küspeli oltayı kızılırmakta hiç denemedim hani sürekli akıntı olduğu için sabit durmuyor oltalar.Acaba denesek mi küspeyi.
beyler bugun emirgan civarına gidicez balık tutmaya :) emirgan civarı boğazda şurada iyi balık cıkarırsınz diyen birileri varmı? tavsiyelerinize ihtiyacımız var
arkadaşlar, az önce bir arkadaşım emirgan aşiyan civarlarında çapari ile 2 şer 3 er çinekop çektiklerini söyledi. yarın işten izin alıp gitmeyi planlıyorum var mı gelecek birileri. hafta içi sakin olur hafta sonu boğazda acemi çok.
eğer beşiktaş bebek arasında balık tutanınız varsa akşam saatlerinde arkanızdan geçip lan oltayı düzgün salla bna takılmasın diye size bakıp yürüyen kel bnm :D
kamışınız hep ileri baksın inş :D