ben hala üyeyim gidiyorum surekli
eğer düşünüyorsan birini yonlendiriyim tam doğru fiyat versinler sana ?
Printable View
ben hala üyeyim gidiyorum surekli
eğer düşünüyorsan birini yonlendiriyim tam doğru fiyat versinler sana ?
aynen yanında en az bir arkadaşla falan gidince daha iyi oluyor en azından 2 günde bırakmıyorsun :D bir de sports int.'ın ortamı güzeldir motivasyon önemli :D
kadıkoydekıne gıdıyorum bnde fıyat tutturabılırlerse, yap pazarlıgını ısteklıde durma fıyat cokmus dersın en sonundada kafandakı fıyatı solersın uyarsada onlarda mudurumle konısım dıcekler kesın ısteddıgın fıyata yaparlar :)
bakırköy titanic otelin spor salonu 5 aylık 2000$ çekmişti hahah gülmüştüm kızın suratına siz ne düşünüyorsunuz dedi bize dedim 150 tl dedım bi sanıye dedi gitti geldi size şirket indirimi yapabiliriz dedi aylık 150 tl ama 1 yılı peşin alıcaz kredi kartı geçiyo dedi düşünelim araşırız dedik haftada 2 kere arıyorlar 100 desem düşecekler sanırm havuz fitness ne varsa dahil...
Ya bende birşey sorucam world spor academy nasıldır? acıbademde isteyen varsa abi-kardeşi indirimi felan :D üç aylığı 300 liraymş :D iyi mi yada bu fiyata(daha aşağısına) acıbademde nereleri önrrisiniz ?
Sports İnternational iyimidir kötümüdür bilmiyorum ama kayıt olduğunda senden referans için arkadaşlarının numarası isteyecekler ya verme yada sevmediğin adamların numarasını ver bıktırana kadar arıyorlar :D
Spor sağlığa zararlıdır arkadaşlar. Bakınız tavşan kaplumbağa örneği.
Tavşan ortalama 15 yıl yaşıyor
Kaplumbağa ortalama 50 ile türüne göre 200 yıl
seçimi siz yapın :)
maslakta D-Gymvar orasıda harıka bıyer senelik 1500 lırahersey dahıldı
vallh benım arkdasım gıdıyor gecen gunde benı yanında mısafır olarak soktu ole bır hakları varmıs ama cocugun uyelıgı 10 senelık yapılmıs o yuzden fıyat degısıktır tabıkı