selam dizüstü bilgisayarım üzeri bir miktar kola döküldü bazı tuşlara kendilinden basılıyor cok moralim bozuldu ne yapmalıyım![]()
selam dizüstü bilgisayarım üzeri bir miktar kola döküldü bazı tuşlara kendilinden basılıyor cok moralim bozuldu ne yapmalıyım![]()
dalgındım kusura bakmayın modlar konuyu gerekli yere taşısın lütfen
Makinaya kesinlikle elektrik verme, ve saç kurutma makinesi ile kurut.
Sonra deneyip göreceksiniz. Eğer düzelmediyse tuş takımını değiştireceksiniz.
'05 Honda CBF 600 SA
'16 Qashqai
Servise götür bencedeayrıca markası ne laptopun ?
Edeple gelen, lütufla gider.
masaüstü bilgisayarı bu yüzden seviyorum. klavyemde her çeşidinden kola, ketçap, mayanoz, 1-2 çeşit alkol, ve envai çeşit sıvı ve koçum benim tık demeden çalışıyor
bu arada bilgisayarın hp ise ben babamınkine dökmüştüm sadece 1 tuş basmıyordu ve 120 lira isteniyordu sadece klavye değişikliği için ve 1 ay istanbulda kalması gerekiyordu
geçmiş olsun
ben servisimkolayı sakın kurutmayın şekerli olarak dahada berbat oluyor içinde.anakarta sızmamışsa klavye değişimi ile kurtarırsınız içine sıvı döküldüğü anlaşılmıcak derecede ise garantiye girebilir
geçmiş olsun
Powered By Demir Garaj Fast N' Loud
instagram brkdiinc-facebook burakdiinc
ben pcyi açtım malesef toshiba markası teknosadan aldım servise göndersem çok sürer mi
servise götür biran önce
Servis süresi cok olmaz yanlız onarımı ücretli olacak tam model ver bakalım ona göre bi klavye netten ucuza temin ederiz takarsın klavyeni bişi olmaz.
1.6tdi.
Ecutech.
Aynen arkadasın dediği gibi kurutma ama kurutmasanda hemen işlem yapılmassa yine kurucak o kola...Bence pcyi ters bi sekilde koy anakarta bulasmadan klavyeyle kurtarabilirsin![]()
TOSHIBA SATELLITE L655-144 NOTEBOOK model bu abi
bilgisayar çalışıyor çalışmasıda bir sıkıntı yok ama bazı tuşlar kendi kendine basılı kalıyor
valla bende dun 1yarim bardak kadar su doktumsuanda external klavyeden yaziyorum
laptopin klavyesi calsiiyo amma velakin kendi kendine harflere falan basiyo*suanda bile basio external kullanmama ragmen*
dun dokuldu isim bitti kapattim pcyi bugun hala calisiyo acaba ters tutup kurutsam falan duzlirmi
![]()
makara yapmiyorum bu arada![]()
- K -
________
Dr.Ecu
abi aynı anlattın gibi oldu banabende ekran klavyesinden yazıyorum
Tamam calısıyordur bilgisayarın ama o klavyeler tamir olmuyor..Biyerinde sorun olunca komple değişir
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)