http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...32359234/detay
Bu arac var birde pederle görüşeyim bi nakit ayarlarsak akşam çıkarım yola ikisinden biri olur alır geliriz.
Printable View
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...32359234/detay
Bu arac var birde pederle görüşeyim bi nakit ayarlarsak akşam çıkarım yola ikisinden biri olur alır geliriz.
böyle araç alınmaz yani ben olsam almazdım.
önce kendi çevrendekilere bak eğer yoksa yakın şehirlerdekine bak,bunlardan o şehirlerde olan tanıdıklarına bir baktır,okay gelirse bas git...
burda her kafadan bir ses çıkar...
tabikide burda sormak çok doğal birşey ama burdaki yorumlara göre karar verme..
mesela yukarıda sağ çamurlukta köpeğe çarpması sonucu işlem görmüş yazmış bir arkadaş sende ok o zaman ben vazgeçiyim demişssin..
ne yani o paralara kız oğlan kızmı arıyorsun anlamadım?
benim çok yakın bir arkadaşımda var kız oğlan kız 20.000 lira istiyor.
gerçi satmıyorda satsa o paraları istiyor.damla boya yok... full standart
gerekçeside vtec edıoda buna ısteyıncemı göze gelıo diyor..bir nebze haklı...
bence ilk önce sana yakın olanlardan çıplak gözle başla çok çok ciddi isen...
İzmir içi uygun fiyatlı kazasız sorunsuz araç bulamadım.Ufak kaza sorun değil zatende 3.linkteki araç 10bin tl ye satılmıştı ve lpg takılmış sorunlar yaşanmış sadece kazası için vazgeçmedim ben.
Bu iki siyah gti hakkında bilgi sahibi olan varsa haber bekliyorum.Olmazsa halilkarakas abinin rex i alıcağım zaten. :)
bence en üstteki 2.ilan aralarında en güzel en temizi
vts hakkında bilgisi olan var mı? Enson eski sahibi önden ufak sayılacak bi kaza fotosu koymuştu heralde o araç mı bu?
linklerden gidiceksek en son ki siyah antalyadaki 106 gti.. 12.250 olan.
Bugün çıkacaktım yola istanbul veya antalyaya.Fakat yarına erteleyeceğim heralde.Siyah gtiler ve ist kartaldaki gri vts hakkında bilgiye ihtiyacım var.
Gri vts2 ağır kazalı.Nasıl hala tek parça şaşarsınız kazalı halini görseniz.Siyah saxo vts Çalışkan nickli arkadaştan detay alabilirsin.Bu arada düşünürsen benim rsi verebilirim...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...33459686/detay
halil abinin rex i alıcam nasipse perş sabah istanbuldayım. :)
Bütçem ona zar zor yetiyo zaten pederde borç vermedi rex i alıcağım artık.
@ EREN34 abi rsi için daha önce pm atmıştım gerçekten çok iyi araç ama bütçe meselesi ej crx i alıcağım nasipse. :)
Konu silinebilir.
Clio RSI hepsinden mantıklı, araç sahibiyle konuş açık açık. Baktığın araçların derdi bitmez.
2. ilandaki araç göze hoş geliyor.
'halilkarakas' ın crx ini alıcağım kısmetse.vazgeçtim linklerdeki araçlardan.
Teşekkürler.Yarın akşam çıkıyorum yola kısmetse perşembe sabah alıcağım aracı. :)
:) çok büyük bi kazasının olduğunu bilmiyordum bende :) 11-12 ye gti vts alırım ufak kazalı bakımsız bi araç toplarım diye düşünüyordum pederden borç alamadm tabi.
ej rex i alıcam kısmetse. :)
Buarada ilk ilandaki siyah gti kazalıymış.galerici ne kadar kazasız sorunsuz sol ön çamurluk harici değişensiz araç dese de kazası varmış aracın.Belirtmek istedim.
Hayırlı olsun şimdiden Honda'n:)
Teşekkür ederim. :)