teflon dedikleri yumurta yapıomuş bu adamlar araçları. berbat ediyolarmış.
Printable View
teflon dedikleri yumurta yapıomuş bu adamlar araçları. berbat ediyolarmış.
tanıdığım bi abinin arabasını götürdük filim için telde anlaştık bide gittik ki garanti veremeyiz falan dediler sorun çıkabilir dediler 150-200 arası bir rakama daha kalitelisini önerdiler. Zaten o ucuz filmi görseniz varla yok arasında bişeydi güvenlik filmi gibi, hiç çekme daha iyi. Bu olayla karşılaştıktan sonra boya korumlarını da izledim. Bi tane eleman elindeki polisaj makinası ile rüzgar biçimde cila atıyordu bizim filmler bitmeden adam 2. arabaya başlamıştı bile yani öyle kılcal çizikler falan gitmemişti sadece parlıyordu anlıyacağınız. E onu herkes atar boşuna para verilmez yani.
Not: Bu arada ilandaki porsche'yi yapan elemanda Cem yılmaza amma benziyomuş dikkat ettimde.
denemeye değer fakat cam filmi konusunda takıldığım bir nokta ilandaki resimde filmi dışardan çekiyor yoksa benmi yanlış görüyorum
F430 Ön Camında Duruyo Ben Görmüştüm ilanlarda o filmi alıştırmak içindir ön cama dışarda alıştırıp içerden yapılıyo
Dıstan cekmiyor tabiki :D
Boyutlarını ayarlayıp kesiyor önce, o ara cekmisler.
Ayrıca Boya korumalarnı tavsite etmem kılcal çizikler gerçektende aynı yerinde duruyo kil vs hiçbirşey yapmıyolar boyada pislik geri dönüyo makinada:D
ne bileyim açar açmaz öyle görünce kendi kendime kapa kapa dedim bu ne :) heuhe
aslında istanbulda bir yer warmış camları veriormuşsun üzerine de cüzi bir miktar verip sana renkli cam veriyorlarmış. ama tam nedir ne değildir bende bilmiyorum :) en azından polislerden kurtulmuş oluruz :D