o.. çocukları bunlar
Bazılarıda çiflik sahibi hemde bizim insanlarımız kendi çocuğuna yedirmeyip hayvanlarını besler ki genelde dünyada da böledir ama böle şerefsizleri görünce unların insan olmadığını anlamak zor olmasa gerek..
Printable View
o.. çocukları bunlar
Bazılarıda çiflik sahibi hemde bizim insanlarımız kendi çocuğuna yedirmeyip hayvanlarını besler ki genelde dünyada da böledir ama böle şerefsizleri görünce unların insan olmadığını anlamak zor olmasa gerek..
aq zeka fakirleri
soysuz serefsizleri :mad:
şerefsiz bunlar ya
izlemedim ne tür bir hayvanlıkla karşılaşacağımı tahmin edebiliyorum..
Bu çok yanlış bi düşünçe !
Irak ta yapılanlar için emin ol burdada bir çok eylem yapılıyor ... Ve hiç bi şekilde savaş desteklenmiyor
+ Ben burda trafik kazası geçirdim 600.000 dolar masrafım oldu vatandaşlığım yok , green kartım yok ve kazayı vizemin bitmesine 4 gün kala yaptım + Sigortam kazamı kapsamıyordu
Benden 1 kuruş istenmedi + tüm hizmetlerden sınırsızca yararlandım
kaza anında araçta sıkıştığımı gören doktor araç kesilsin öle çıkarılır , ama kesici gelip kesilip çıkarılana kdar çok vakit kaybederim diye aynı anda HELİKOPTER de çağırmışlar hastaneye helikopterle yetiştim
Irakta onları yapan askerlerin hepsi olaydan ertesi gün haklarında soruşturma açılıpğı açığa alındılar ...
acı ama gerçek ben kazamı vatandaşı olduğum doğdugum kendi ülkemde yapsaydım Ambulans gelene kadar çoktan ölmüştüm
hadi mucize oldu hastaneye yetiştirildim amilliyat oldu ondan sonra param yok parayı ödiyemem desem acaba beni vatandaşı olduğum TR deki hastaneler ne yapardı ?
hayatla ılgılı problemlerı var bunların serefsızler
Ya bizim memlekette yakın abim çiftçi buzakları evde bile evin içinde bile beslemişti o derece seviyor hayvanlarını ilgileniyor azıcık hastalandılar mı aklı hep onlarda kalıyor . Burada o çocukları yani ne diyeyim ALLAH belanızı önce burada versin sonra öteki tarafta zaten garantisiniz şerefsizler.
... Allah hepsinin belasını versin...
yaptıkları yanlarına kalmaz hele amerikada ciddi ceza alırlar insan değiller :(
hayvan lan o beynimi var dilimi var boynuzları bitarafına girsin snn.
arkadaşlar kusura bakmayın küfür etmezsem bu o.çocuklarına içim daha çok sızlar bana o elindeki vurduğu demiri verecekler g....den omuriliğine kadar nasıl yarıyorum şerefsiz adi p..çi bu amerikalılar adi ler ya varya şimdi gidip bulup o o.ç öldüresim geldi ya sinirimden yazamıyorum. karktersiz olu karaktersiz bu mahlukat insan bile diyemiyorum kendisine o kadar aciz bir insanki konuşamayan varlıklara o masum hayvanlara eziyet ediyor kesin ve kesin olarak diyorum ki bu küçükken işgenceyle tecavüze felan uğramıştır. hıncını çıkarmaya çalışıyor yada bunun babası o hayvanlardan birisiki annasıyla musabete girmiş böle sipastik insana benzemeyen adi bi mahlukata dönüşmüş. İNŞALLAH BU HERİF EN KISA ZAMANDA O KADAR ÇOK ACI ÇEKEREK GEBERİR. İNŞALLAH BU ADİ HERİF DÜNYADAKİ EN BETER ÖLÜMLERDEN BİRİNE MARUS KALIR. İNŞALLAH BU HERİF GÜNLERCE AYLARCA YILLARCA ACI ÇEKEREK GEBERİRİ. İNŞALLAH BU MAHLUKAT EN KISA ZAMANDA GEBERİRRRRRRRRRRRRRRRR :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
kesin bu bir boğa tarafından tecavüze uğramış
ondan bu kadar sadist
şerefsizin evladı:ofk::ofk:
şerefsiz bunlar
Yorumu haketmeyen varlıklar, soysuzlar. Tanımsızlar...
.............