güzel araba...
Printable View
güzel araba...
Antalyadaki temiz arabadir. Tavsiye ederim ben de. Ustelik bayagi da donanimlidir.
Gursel arabayi alan kisi arkadasimizin arkadasiydi satip S2000 aldi
Arabanin suanki sahibi Efe arabasina asik biri ve aldiktan sonra ciddi masraf yapti
yataklarini yag pompasino degistirdi komple supersprint egzoz ve carbon airbox aldi
sunuda belirtiyim araci o dedigin fiyattan 6.000 lira fazlasina aldi ustune masrafinida eklersen ucuza alip pahali satmaya calisir bi durumu yok zatende fiyati satilirsa diye yazdi satmak gibi bir niyeti yok dedigim gibi arabasina asik ..
gürsel aracı yusuf diye bi arkadaşımız aldı sizden,ondan sonrada efe kardeşim aldı aracı,aracı 38 bin liraya aldı..ama sana yemin ederimki 8-9 bın lıra masraf yaptı araca..aldı toparladı adam etti kısacası,şimdi ufak bi hesap yapalım 38bin+8 bin diyelim,ne yaptı 46 bin lira !! istediği rakamda bence çok makul,keza satılırsa diye ılan actı yoksa ceminde dediği gibi m3 m3 olalı böle hasta rahatsızını görmemiştir..sende bilmediğin için sonrasını haklı olarak çıkışmışsın biraz :) ama işin aslı böle kardeşim :)
Arkadaşlar araba bizden 32 liraya çıkmış, bu kesin. Noktası virgülü dahil, çünkü satan kişi benim şirketimde müdür.
Gelelim diğer konuya, İlk satın alan kişi ucuza almış, sonrasında kârını koyup satmış, ona bir şey diyemiyorum.
Dediğiniz gibi o masraf, bu masraf... Ben arabaya ne masraf yapıldığını bilemem tabii, ben arabanın eski sahibini yakinen tanıyor olaraktan bir yorum yaptım. Bu araba BMW değil şahin de olsaydı gene yazardım, çünkü burada bilgi paylaşıyoruz.
Bu arada Cem, yazdığın masraflar öyle 8-9 bin lira edecek masraf değil kardeşim yahu, hani aynı arabadan bende olmasa anlarım da, o verdiğin liste o kadar etmez :)
Sonuçta zamanın kupon arabalrını alıyorsunuz m3e binipte yanlamayan adam varsa neden m3 alsın. Güzel bir servise çekip baktırın şase kule tavan sağlamsa alınır.
4 kapı patlıcan moru 110 binde boyasız kazasız 36 milyara verdik..
ankaradaki tr 100 .
Araba benim arabam ile birlikte kardeş kardeş kapalı parkta yatıyordu. Zaten bir Genel Müdür, Diğeri Genel Müd. Yard. arabası. Jantları, farları, widebody'leri ile birebir aynıdır. Eski sahibi olan Ödül abi arabasına hasta biridir, ben 3.5 yıllık çalışma süremde 5-6 kere binerken gördüm. Arkadaşın içi rahat olarak binsin.
Duruyorsa eğer Racing Dynamics yazılım olması lazım üzerinde bir de...
aynen :) yapcak bişey yok arı vız vız vız :D maya ile takılırlar
o parcalardan ziyade bi ton parca eklendi yenisi geldi ivir zivir,sahibi listesini tutuyo zaten ama malesef uye degil buraya yazardi yoksa,arac sizden cikinca 32 bin lira evet alan kiside 6 bin lira karini koyup verdi araci sonra uzerine yapilan masraflar falan filan bu gunki satis rakamina ulasti,ayni aractan sendede var ne kadar narin ve hassas oldugunu solememe gerenk yoktur zaten:) bide yeni alan arkadasimiz hastasi olunca o rakamlar cikiyo :)
arkadaşlar herkese iyi akşamlar.araç okadara alındı bukadara satıldı şu vardı bu vardı.herkese eyvallah herkese paylaşımı için teşekkürler.arabanın şu andaki durumu budur.bunu bence tartışmaya gerek yok.arabanın üzerine yapılan masrafları tek tek kalem kalem buraya yazmakta zaten mantıklı değil.ama yapıldığı yazılan masraflar ve bir çok artısı doğrudur.bu araba hep dost işi alınıp satılmış.hastasından hastasına geçmiştir.alacak arkadaşa hayırlı olsun derim.varsa.
herkese iyi eğlenceler. EFE.
BMW M Serisi M3 1996 Model 37.000 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 94695203
bilgisi olan warmı acaba
var elbette. kalbi 343, şanzımanı 5 ileridir. oranı kısa olduğundan iyi yürüyen bir m3'dür. İzmir'in gözdeleri arasında yer alır. kazası belası içi hakkında malesef bilgim yok. İzmir'li pampalarım yazarlar görünce :)
400 hp tabiki değildir. rüya görmeye gerek yok..
e46 330ci tavsiyeleriniz olursa sevinirim :)
cok saglıklı bır m3 suan ılandakıler arasında alınası bır araba
Akadaşla bu aaç hakkında bilgisi olan va mı peki?
BMW M Serisi M3 1995 Model 32.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Yeşil renk - 49859947
321 lik değilmi normalde
Bunlar 126k de ise benim bemo cok yol yapnis
Fk m3 kesinlikle amaç dışı kullanılmamış yorulmamış bi araba öneririm