valla asabım bozukdu akşam akşam cam filmınden nefret ediyordum zaten + 1500 oldu nefretim :D
Printable View
valla asabım bozukdu akşam akşam cam filmınden nefret ediyordum zaten + 1500 oldu nefretim :D
2 aracımla farklı muamele.
cam filmi aracım vardı çevirmelerde. iyi günler beyfendi. ehliyet ruhsat lütfen. sonrasında tekrar yanıma gelip sen 2 dk benimle gelebilirmisin.
sonrası belli ya yerse yedircen geçcen yada yemezse aracını bağlayacak..
cam filmsiz spor bağıran egzoslu aracımla çevirmeler. polisi gördük boşa attık çevirdi. iyi günler beyfendi ehliyet ruhsat. alkol varmı? yok. iyi günler beyfendi bakmaya gerek yok.
film yok içerisi ap aydınlık gözlüklü öğretmene bilgisayarcıya benzeyen bi adam içinde :D adamlar muanem varmı ona bile bakmadan gönderiyorlar.
demek istediğim film güzel bişey ama gerek yok arkadaşlar. bu kadar sıkıntı yaşamaktansa bence yaptırmamak daha iyi gibi geliyor. eski filmli araçlarımda hep sorun yaşardım simdi on numara. filmsiz aracım dertsiz başım.
Benim kızdığım konu madem ruhsatı alamıyorum madem çevirmede sıkınıtı çıkıyor ozaman neden muayeneden geçiyor veya ben ruhsatımının peşine düşmesem veya bu süreç içerisinde 5-6 aylığına yurt dışına çıksam ruhsatın akıbeti ne olucak. Hadi Tüv AB standartlarında filmi sorun yapmıyor ozaman bizim emniyette mi sıkıntı var veya bir kaç sene sonra emniyette AB standartı olacak varsayarsak cam filim serbest ni olacak ? neyse başım ağrıdı artk
:S geçmiş olsun benimde kafamla lamba yandı bunları görünce.... Bende 24 Temmuz da bandırmadan bir golf aldım Ruhsat adrese gelicek dendi fakat gelmez ise trafiğe gidip çıkartabilirsiniz dediler bana ordaki noterden. Tabikide hala ne ruhsat var nede başka birşey. Şimdide gitmeye tırsıyorum kimbilir neler çıkartacaklar karşıma...
tüvle alakası yok işin istanbul emniyetleri film kusurlu araçlara ruhsat işlemi yapmaz çoğu zaman, farklı tecsil şubesinden çıkarmayı deneseydin keşke farklı bir ilden
bir araba almak bu kadar zor olmamalı...
Bürokrasi ne kadar güzel işliyor ülkemizde.
Mühürsüz APP plakalar geçiyor mu peki? yoksa hafif kusur olarak kayıt altına alınıyor mu? , daha sonra karşımıza çıkıp sorun yaratsın diye ?
muayene 120 tl aracın bakımı 250 tl pendik bakırköy gidip gelmek 50 tl ruhsatı almanın zevki paha biçilemez :)
mühürsüz app geçiyor.
Film konusu da muayane konusunu da bence yerine göre değişiyor. Film için tekrar muayaneye girmiştim, emniyete sorduğumda da sorun olmadığını ilettiler ve o evraka bakmadılar bile...