haha brak smdi :D 25senedir burdayım düzenli olarak her kış sis iner
Printable View
Bostancı sahil yolunda da durum aynı.Buna rağmen hâlâ makas makas geçmeye çalışan dengesizler de yok değildi..
şimdi altunizadeden geldim e-5 altunizade 50mt maltepe 40mt kartal 10 mt anca görüş anca var
Beylikdüzünde göz gözü görmüyor arkadaşlar
Dandik xenon kullananlar meydana çıkıyor siste hehehe :D
gündüze bişeycik kalmaz...
büyükçekmece güzelce sahilindeyim. bu gün görüş 5 metrelere kadar düştü. 4 lüler açık herkesin. hatta kenara cekip bekleyenler bile oldu bir ara.
bır foto yok yav cekmedınızmı arkadaslar :D
Bu gece inerse çekerim :)
2 gecedir de beylikdüzü b.çekmece fenaaaaaa
Dün kadıköyde maçtaydım maç boyu Eskişehir taraftarlarını hiç göremedim :D
Dönüştede yoldaki tabelalar gözükmediği için herkes yanlış yollara sapmış sonra geri geri doğru yola girmeye çalıştılar.Arabayı kullanan arkadaşta izmit-ankara yönüne sapmış samandıradan döndük :D
Allahtan bu akşam yok sis :)
dün yani cumartesi günü saat 5 30 da işten cıktım ( sultanahmet ) vapurlar çalışmadıgı ıcın önce kabataş ordan besıktaş ordanda kopruden gıtmek zorunda kaldım olayın ince ayrıntısı ise köprunun metrobus baglantısına kadar yurumuş olmamdı :) hatta kopruyu yuruyerek gecmeye kalktık (4 arkadaş ) polis vardı bı araca bındık ( ALLAH RAZI OLSUN :) ) trafık tamamen durmuştu !! kopruyu gectık :D hayatımın unutulmaz anı oldu göruşmesafesı elımdekı bırayı bıle göremıyordum :)
valla o kadar yuruduk kı anca bıra yuruturdu :) :D:D cok sis vardı ama tabı dedıgın gıbı tam sebebı sısmıydı bılmıorum :D