MEBS okulu ve eğitim merkezi komutanlığı. Muhaberecilerin eğitim merkezi. Yani telsiz,Telefon işlerinin eğitim merkezidir :)
Printable View
bu arada kardeşimde bu akşam Ankaradan uçakla geçecekti İskenderuna :(
Sağ salim gidin gelin abilerim kardeşlerim, siz Allah(c.c)'a, vatan size emanet..
11:40 ta uçağım var adana'ya oradan otobüsLe iskenderun 39.mekanize kaymakLı künefe tugayı ..
şimdiden hayırLı teskere devrelerime..
Arkadaşlar. bazılarınız doğuya gidiyor gördüğüm kadarıyla. Bende bir eski KTM askeri olarak oralarda çok durmamanızı tavsıye edıyorum. mumkunse ugramayın :).helekı elazığ KTM çok kötü :).
Tum aslanlara hayirli teskereler.Aslan gibi gidip,Aslan gibi gelecekler.Hakkimiz HELAL OLSUN.Ankara'da askerlik yapanlarin ilk carsi izninde pm'lerini bekliyorum.
birazdan evden çıkarım son turlarımı attıktan sonra da yola.14 gibi teslim olurum herade.Yer konusunda baya şanslıydım inşallah sonrasıda böyle olur.Allah hepimize yardımcı olsun,tez zamanda hayırlısıyla bitirip gelmek nasip olur inşallah.Allah'a emanet olsun :)
Cümleten hayırlı tezkereler :)
Kardeşim dün gitti bu gün teslim oldu. Kısa dönem Eğirdir Dağ Komando Okulu.
efsane bir yolculuk geçirdim. cumartesi gübü otobusun iptal olmasından sonra pazar gece 2 gibi yola çıkıp, yolların berbat durumda karlı buzlu olması dolayısıyla saat 15:30 gibi ISparta Eğirdirde olduk. yolda heyelanmı olmadı tepemize taşmı düşmedi, dandik dundik yollarda neler yaşadık efsaneee.
Neyse sonunda istanbulada sabah 6 gibi vardık. şu anda işteyim pertim :)
hakan eğridirin üstünde sütcüler diye biyer var bizde oraya gitmistik ne dandik yerlerdi bidaha zorda kalmadıkca gelmem dedim döndüğümde :D :D allah tez zamanda kavustursun
yolda karbuz falan olmasa çok çok rahat gidilirde ulan bir ara kendi kendime kesin haberlere çıkıcaz dedim. başlıkta şu " teslim etmeye gittiler KARA teslim oldular " öhhh :D bir süre kar buz çamur heyelan görmek istemiyorum :D mümkünse tırda olmasın içinde nedense hepsini yan yatmış görüyorum dünden beri :D