allah utandırmasın cok guzel bi proje umarım hersey istediğiniz gibi olur. merakla takip edicem...
Printable View
allah utandırmasın cok guzel bi proje umarım hersey istediğiniz gibi olur. merakla takip edicem...
cüneyt abi allah yardımcın olsun, bitince şahane birşey çıkacak ortaya.
stock rb26 motorlu 200sx e binmek bile anlatılmaz bir keyifti, seninkini tahmin bile edemiyorum.
hayırlısıyla takipçiniz.
Çok güzel bir proje.Subarunuz çok kaliteliydi buda aynı şekilde olucaktır.
Yanlış anlamazsanız birşey sorucam.Kaputun ucu çamurlupun uç kısmıyla denk gelmemiş gibi , düzeltme yapılıcak mı yoksa son hali mi?
abi hayırlı olsun harika bir proje, hayran kaldım benimde hayalimde var böyle şeyler inş gerçek olur.sizinkide inş sorunsuzca biter ve türkiyede tek olur herhalde.konunun takipçisiyim.maşallah şimdiden.eğer sakıncası yoksa s14 ü ne kadara aldınız?
maşallah cidden keyifli bi makina olucağa benziyor Allah utandırmasın :)
Hayırlısı olsun süper proje inşallah dert sıkıntı çıkarmadan istediğiniz gibi ilerlemeye devam eder :)
Maşallah, Allah(c.c) utandırmasın. Dertsiz, tasasız son noktayı koyarsınız inşallah.
Hayırlı olsun Çok güzel bir proje..İnşallah sıkıntısız ve istediğiniz bir şekilde bitirirsiniz..
cuneyt abi hayırlısıyLa ilk basta allah sabır versin ağız tadınla bitirip binmeyi nasip etsin..
helal olsun süper proje hayırlı olur inş
Cüneytcim projenin sonuna kadar sorunsuz bi süreç geçirmeni temenni ederim.. Şimdiden başarılar..
hayırlı olsun rb26mı 2jz mi konusunda vermiştiniz sinyalini bomba gibi bir projenin olacağını...işinize karışmak gibi olmasın ama ben olsam rb26 swaplamışken r34 görünümü görünümü verirdin..neyse Allah kolaylık versin projenizde
Maşallah..Kesinlikle türünün tek örneği olacak bir araç! Hayırlısı olsun;Allah daima yüzünüzü güldürsün bu projede..:)
güzel olucak gibi maşallah. :)..cüneyt bey :D
Allah Kolaylık Versin ve istediğin gibi bir araç ortaya çıkar işallah
Abi cok güzel bir proje maşallah Allah utandırmasın umarım hersey istediğiniz gbi gider keyifle bineceğiniz bir arac toplarsınız..
emınım cok özel bir arac ortaya cıkacak basarılar dilerim parlak siyah olması guzel
100-300km de sayılı araclardan bırı olacağı kesın 0-400m de bı rekor gelır artık:)
Allah yardımcınız olsun sabırla inşallah cok güzel bir sekilde bitmesi dilegiyle simdiden cokcok kolay gelsin size.
kolay gelsin allah yardımcınız olsun