User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
26 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: ABD'den alınacak Iphone hakkında

awesome - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question ABD'den alınacak Iphone hakkında

arkadaşlar , ABD'den alınacak Iphone 4 ve Iphone 3GS'i burada kullanma açtırabilmek için hangi versiyonunu almak/almamak gerekir?Yurtdışından gelecek telefonları hesap makinası olarak kullanmamak için bunu detaylı olarak bilmek gerekir diye düşünüyorum.
    Bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim...
    maf

TechTurkey FaBeRgE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    versiyonu 4.0.2 olanlar hali hazırda simlock mevcut, ama onu bulmanız biraz zor olacaktır diye tahmin ediyorum.

Benim size tavsiyem versiyonu 4.1 olsun baseband da 02.10.04 olsun. Simlock yapılırken versiyon değilde baseband önemlidir

düzenleme: size önerdiğim versiyonun henüz simlocku yoktur ama tahmini 10gün içinde çıkacaktır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dostum 3GS benim işimi görür fazlasıyla.Hem beyaz almamda mümkün.ancak Abd de halen bulunabilir mi bilmiyorum.
    4G içinse başlık altında aldığım bilgiler dahilinde hareket edeceğim.
    maf

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet 3gs işinizi görebilir ama ben olsam 4 alırdım Benim gözümde piyasadaki en iyi tel ve 3gs den çok çok farklı.

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    USA daki iphone lerın hepsi locked geliyor TR de jailbreak işlemi gerekli vede telefonun ömrü boyunca öyle kalacak apple update lerini yapamazsınız appstore u kullanamazsınız..
    Yalnız UK den alınan telefonlar unlock her hatta çalışabilir ve legal durumda fiyatları aynı imkan varsa mutlaka ve mutlaka UK tercihi olmalı..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eworen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    USA daki iphone lerın hepsi locked geliyor TR de jailbreak işlemi gerekli vede telefonun ömrü boyunca öyle kalacak apple update lerini yapamazsınız appstore u kullanamazsınız..
    Yalnız UK den alınan telefonlar unlock her hatta çalışabilir ve legal durumda fiyatları aynı imkan varsa mutlaka ve mutlaka UK tercihi olmalı..
    Hocam kusura bakmayın ama söylediklerinizin tamamı yanlış

Şimdi öncelikle jailbreak işleminin kartla alakası yoktur, JB app store da ücterli olan programları crackli halledi ile yüklemeniz sağlar. Şu anda iphone 4ümde JB yüklü ve app store dan istediğim programı kuruyorum

Sim kilit olayına gelincede o işlemin adı da Unlock, Evet şu anda 4.1 iphone 4lere unlock yok ama 20kasım civarlarında 4.2 çıkıyor ve çıktığı gibi 4.1in unlocku piyasada olacaktır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu konuda bende birçok arkadaş gibi simlock ile JB karıştırıyordum.Teşekkür ederim.
    Peki şu şekilde sorayım ABD den ilk gördüğünüz yerden aldığınız tesadüfi versiyonlu bir Iphone'un burada kullanımının imkansız veya kısıtılı olma durumu var mıdır?(4.1 ler içinde çıktığına göre tahminim 4.2 hariç tamamı için problem olmuyor!)
    maf

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yanlış

app store u istediğin gibi kullanabilirsin, kredi kartınla legal olarak program da alabilirsin.

apple updatelerini yapabilirsin. yeni update çıkınca hemen yüklemicen, google dan araştırıcan unlocku olan bi update ise o zaman yüklicen.

ha tabi jailbreak denen şey telefonu bi aptal ediyo bazı updatelerde yada eski modellerde (işlemcisi zayıf olanlarda) orası ayrı en temizi kendinden kilitsiz telefon almak orası ayrı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı awesome Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konuda bende birçok arkadaş gibi simlock ile JB karıştırıyordum.Teşekkür ederim.
    Peki şu şekilde sorayım ABD den ilk gördüğünüz yerden aldığınız tesadüfi versiyonlu bir Iphone'un burada kullanımının imkansız veya kısıtılı olma durumu var mıdır?(4.1 ler içinde çıktığına göre tahminim 4.2 hariç tamamı için problem olmuyor!)
    güzel tespit şu anda alacağınız tüm sürümler idealdir. Yalnız 24-25kasım civarı gibi 4.2 almayın sakın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yanlış diyorsunuzda neresi yanlış ?
    Pc ye iphonu bağlıyorsunuz itunes çıkıyor, legal bi şekilde update leri yapabildinizmi yook
    appstore u kullanabildinizmi yook
    kimse usa dekileri yapamazsınız demediki jailbreak le hiç olmayan şeyleride yaparsınız da
    crack yapmak lazım jailbreak lazım bla bla..
    UK den temiz temiz çalıştırırsınız aksi durum ?
    l

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yanlış diyorsunuzda neresi yanlış ?
    Pc ye iphonu bağlıyorsunuz itunes çıkıyor, legal bi şekilde update leri yapabildinizmi yook
    appstore u kullanabildinizmi yook
    kimse usa dekileri yapamazsınız demediki jailbreak le hiç olmayan şeyleride yaparsınız da
    crack yapmak lazım jailbreak lazım bla bla..
    UK den temiz temiz çalıştırırsınız aksi durum ?
    l
    hocam neyin peşindesin anlamadım ama birşeyi yanlış biliyorken doğrusunu öğrenmek ayıp birşey değil

yazdıklarına sırası ile cvp veriyorum, eğer bana güvenmiyorsan nette araştırabilirsin 5dk ını almaz

Şimdi iphone bağladık pc ye itunes çıktı mı çıktı, diyelim 4.2 var yükleyemem mi istesem yüklerim tabiki Yüklersem 4.2 için unlock yaparım olur biter bu kadar basit

Appstore şu anda kullanıyorum ve telefonum JB'li diyorum, yalan mı söylüyorum ?
    JB ve crack zaten aynı şeyler ayrı ayrı yapmaya gerek yok.

UK'den telefon alsam app storedakileri ücretsiz yükleyebilecekmiyim ? yook

Aksi durum ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FaBeRgE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    güzel tespit şu anda alacağınız tüm sürümler idealdir. Yalnız 24-25kasım civarı gibi 4.2 almayın sakın
    Dostum 4.2 vers. 24-25 kasım öncesi piyasada olamayacağı için o tarihten önceki alışverişlerde sorun yaşayacağıma inanmıyorum

birkaç sorum daha var.yakın zamanda uğraştıysan fikrin vardır;

1)Peki pasaport dışında imei kayıt ettirmenin günahı nedir?
    2)JB için yaklaşık fiyat nedir?
    3)Simlock için yaklaşık fiyat nedir?

Oradan alacağım fiyatın üzerine bunlarıda koyarak hesaplamak lazım.Buradaki rakama patlayacaksa anlamsız olacak oradan almaya çalışmak....
    maf

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    JB'li ve unlock'lu telefonla versiyon updatelerini dikkatli yapmak gerekli. Onun disinda application'larla ilgili bir sorun yok istedigin gibi update yaparsin, istedigini yuklersin..

Ben de yazayim daha ikna edici olur dedim

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dostum 4.2 vers. 24-25 kasım öncesi piyasada olamayacağı için o tarihten önceki alışverişlerde sorun yaşayacağıma inanmıyorum

Oradan alacağım fiyatın üzerine bunlarıda koyarak hesaplamak lazım.Buradaki rakama patlayacaksa anlamsız olacak oradan almaya çalışmak....
    Pasaport disinda kayitlar icin 50-100 arasi fiyatlara dolambacli yollar bulunuyormus sanirim

JB ve unlock'u ucretsiz evde yapabilirsin, detayli anlatimlar internette yerini aliyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    paralı bişey değil telefoncuya yaptırırsan bişeyler alır tabi de bilgisayarına need for speed kurmayı becerebilen herkes yapar jailbreak işini

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Pasaport kaydı için sitelerde haklarını satanlar var 100tl civarı, JB ve unlock ücretsiz aslında ama bazı üçkağıtçılar 100tl gibi bir rakam istiyorlar Sen telefonu al ben yardımcı olurum o konuda sana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hocam neyin peşindesin anlamadım ama birşeyi yanlış biliyorken doğrusunu öğrenmek ayıp birşey değil

yazdıklarına sırası ile cvp veriyorum, eğer bana güvenmiyorsan nette araştırabilirsin 5dk ını almaz

Şimdi iphone bağladık pc ye itunes çıktı mı çıktı, diyelim 4.2 var yükleyemem mi istesem yüklerim tabiki Yüklersem 4.2 için unlock yaparım olur biter bu kadar basit

Appstore şu anda kullanıyorum ve telefonum JB'li diyorum, yalan mı söylüyorum ?
    JB ve crack zaten aynı şeyler ayrı ayrı yapmaya gerek yok.

UK'den telefon alsam app storedakileri ücretsiz yükleyebilecekmiyim ? yook

Aksi durum ?
    Yahu sen neyin peşindesin hala benim telefonum jailbreakli unlock lu bilmem neyli diyorsun off
    Tamam senin telefonun jailbreak li aksini kim idda etti
    UK den alırsan jailbreak yapmana gerek yok ok ?
    UK den alırsan aynı şey unlock yapmana gerek yok ok ?
    USA den alırsan kilidi açtırman gerekli ok ?

Hayır anlatmaya çalışıyorum inatla aksini söylüyorsun usa dan alınan telefonların kilitlerini açtırmanız gerekiyor yeni update olsa bi daha açtırmanız gerekiyor
    veya netten illegal olarak kendiniz yaparsınız
    yahu 2 senedir 3g kullanıyorum ...
    Hakketn anlaşamadık ama gerçekten farklı şeyler söylemiyoruz bi ortak noktada buluşsak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pasaport kaydı için sitelerde haklarını satanlar var 100tl civarı, JB ve unlock ücretsiz aslında ama bazı üçkağıtçılar 100tl gibi bir rakam istiyorlar Sen telefonu al ben yardımcı olurum o konuda sana
    Eyvallah dostum
    maf

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet ikinizde aynı şeyi söylüyorsunuz ama Eworen açılaması eksik ve aydınlatıcı olmadı ilk başında ondan yanlış anlaşılma oldu sanırım. ama sonuç olarak biriniz sağ kulağı sağdan diğeriniz sağ kulağı soldan tuttunuz
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)