yok malesef :(
2.5-16 yok
01' rs4 yok
levin de yok
hayret bişi ya..
Printable View
yok malesef :(
2.5-16 yok
01' rs4 yok
levin de yok
hayret bişi ya..
oyun ile ilgili deneyimlerini yazıcaklar sanırım kendilerini oyuna kaptırdılar :D
Az önce kanyondan aldım 115 tl sonra birde ps3 aldım tabi :)
sittirsinler ya, bize hitap eden çoğu araç premium değil, 106 pre olsun die yalvardım ama yok abi, 106 306 neden premium olmaz hayret birşey ya *** var japon arabalarında bu kadar fazla
yok oyuna kaptiramadik... lanet olasi polyphony.. update 5dk diyor 3.sn de 5 dk daha bekletiyor, oyunu hdd e yukluyorum 20 dakika dedi oha dedim.. 11. dakikada 10 dk bekledim..
5 sene beklettiler hala daha bekletiyorlar
Oyunu bulamadım henuz logıtech konsol aldım sanırım yarında 50ınch samsung full hd plazma alcam:)
grafıkler benı hayal krıklıgına ugrattı helekı 5 yıl bekledıkten sonra ve oynanabılırlık kotu yanı vıraja gırdıgınızde araba kayarken forzadakı gıbı yan tarafını gormuıyosunuz ekran kayıyor onun yerıne araba duz duruyor kesınlıkle forza daha tam bır hayal kırıklıgı oyun maalesef :(
ya şu forzayı da çok merak ediyorum,sırf onun için gidip xbox alıcam az kaldı
forzayı bende merak etmeye başladım,onda tüm araçlar içeriden gösteriyor mu peki
Gösteriyor tabiki forzada, bence denemelisiniz ;)
Forza3 mükemmel valla ;)
forza için xbox almak gerekiyo sadece forza için xbox almaya değecek kadarmı iyi ?
Forza 3'ü şiddetle tavsiye ederim bende videolarını izleyin ilk bence bide GT videolarını izleyin. :)
sonuç nasıl oyun kötümü
niye sadece forza icin xbox alacaksiniz ki ? bir suru exclusive baya iyi oyunu var xboxinda + online oyun agi muhtesem.
xbox konusunda bi bilgilendirin bizi bakalım xbox sahipleri kaça alınır nerden alınır alırken dikkat edilcek hususlar nelerdir,askere gider ayak bi tane de xbox alayım bari :) forza nın artıları neler gt5 e göre,neden forza neden xbox :)
Xbox iyidir de konu dağılıyor yalnız bence ayrı konu açın Xbox 360 hakkında..