bu sezonun başları gibi devam ederse finali yaparlar gibi :)
Printable View
bu sezonun başları gibi devam ederse finali yaparlar gibi :)
aynen bu sezonun başı gibi olucaksa hiç olmasın daha iyi i ** legend daki gibi bir sonla bitirmeleri daha guzel olur bence
ulan hakkaten güzel sezon finali yaptılar ve çağrı'nın dediği gibi bambaşka boyut aldı olay
daha yapmadılar bir bölüm daha var , boyut değişmeleri gerekiyordu zaten baymıştı :)
Sezon finali haftaya
Reklamını gördüm buraya koyucam komple hiç olcak biraz daha bekleyelim.
Ama netten araştırdıgım kadarıyla şimdiki durumun acıklaması var.
İzlemeyenler çabuk izleyın rahat konusamıyoruz :D
Bu arada 3. sezonda AMC ile anlasmıslar umarım bu sefer de 6 ay ara vermezler.
ahahahah ben sezon finali diye okumuşum iyi bari sevindim:D
çizik olayıyla durumu açıklayabilirler mi acaba bir ara geçmişti muhabbeti
Ben dayanamıyorum dalıyorum
2. SEZON 12.BÖLÜMÜ İZLEMEMİŞ ARKADAŞLAR BURAYI OKUMASINNNNN
*******----- SPoileRR-----**********
Şimdi şöyle bir durum var, çizik değilde Shane elemanın boynunu kırdıktan sonra gitti ağaca kafa attı, bana saldırdı diyebilmek için. O ağaçtan enfekte oldu diyelim. Diğer elemanında 2-3 sahne bileklerini gösterdi, acaip yara olmuş oda orada biryerden aldı diyelim. Ne bileyim gece zombiler falan işedi herhalde :)
Ama esas kanı ki sanıyorum çizgi romanındada böyleymiş, bu virüs bütün herkeste mevcut. Ancak doğal yollarla öldükten sonra bu tetiklenebiliyor. Fakat ölmediğin sürece taşıyıcı durumdasın farkında olmadan. Havadan yada başka birşeyden şu durumda esasında herkes enfekte olmuş durumda ama farkında değiller, bunun açıklamasını öyle yapabiliriz. Ayrıca daha önceki bölümlerde kendini asmış bir zombi vardı ama bacaklarıda yenmiş başka zombiler tarafından. Bir kere zombiler birbirini yemez ama zombide kendini asmaz, hadi başkası astı o zaman yine zombiler birbirini yemiyor , o zombinin bacaklara ne oldu? Olay şöyle bence o adamda ölsemde ölmesemde nasıl olsa zombiye dönüşücem o zaman öleyim en iyisi diyip astıktan sonra bence zombiye döndü ve öyle kaldı. O aradada diğer zombiler bacaklarını yediler.
Buna bir diğer örnekte Rick ikinci bölümdü sanıyorum Atlanta'da bir tank'ın içine girdi, orada yanda polis vardı intihar etmiş ama yanında dururken bir anda dirildi ve üzerine saldırdı, ama tabi daha başlarıydı dizinin farkına varamamıştık, şimdi düşününce aklıma bunlar geldi ki daha bir kaç sahneden bile çıkacaktır eminim. Bence bu ikinci tez daha doğru gibi...
*******----- SPoileRR-----**********
o şekilde de bağlıyabilirler , ki büyük ihtimal dediğin gibide olur daha fazlası abartı olur :) , ilk bölümlerdeki gibi daha fazla mekan konu ve ilerleme göstermeleri lazım diğer türlü heyecanını kaçırcaklar iyice
İzlemeyenler bunuda okumayın :D:D
Valla çok mantıklı,bugüne kadar zombi olmayıpta ölen herkesi gömdükleri için bu tür bir durum olmamıştı.
Zaten shane kafa attığında çıkarttığı hırıltılardan,gözlerinden ve yürümesinden belliydi
hhahah o hırıltılardan nefes almalardan belliydi :D
ayrıca bide şöle bişey düşündüm , ilk bölümlerde piskopat bi lavuk vardı elini kesip kaçmıştı, kardeşide arıyordu , büyük ihtimal bu karşı grup denilen elemanların başı olarak ortaya çıkacağını düşünüyorum :)
Bu bölüm sonu gösterdikleri onlarca zombi öbür bölümde de eve saldırır öylece bitirirler.
Veledi de keskin nişancı yaptılar akkom:D
Al sanaaaaa 2x13 ün iki sneak peak ' i aman diyim izlemeyenler bakmasın :D
The Walking Dead Promo: 2x13 - "Beside the Dying Fire" - YouTube
http://www.youtube.com/watch?v=gzSXUlpF5lg
:D:D:D:D:D:D
carl adamın kaşlarının arasından çaktı :D
final güzel olcak gibi :)
obaa iyiymiş hadi bakalım:D
SPOILERRRR
Bu öbürlerini bilemem ancak 3.cü sezonda governor diye birisi çıkacakmış , kendine ait bir ordusu, silahları , jipleri vs. Bunlarla çatışacakmış bizimkiler.
Zaten evi falan terkedip kaçıyorlarki yolda çok ciddi kayıp verirler zombiler ordu gibi...
Bence çok çok büyük ihtimal Merle çıkacak o kişi ama ***** ortamlarda bu karakter için david morrissey diye bir aktör ile anlaşıldığı söyleniyor, bakalım görücez.
kızı ölen yaşlı kadın gider finalde çok boş kaldı :)