harbi buraya yazınca ne geçiyo elinize? insanlar 1 hafta bekleyip akşama heyecanla evde dizi izlemeyi bekliyo gelip burda yazıosunuz. yaş kısmına bakıyorum ufakta değilsin
Printable View
harbi buraya yazınca ne geçiyo elinize? insanlar 1 hafta bekleyip akşama heyecanla evde dizi izlemeyi bekliyo gelip burda yazıosunuz. yaş kısmına bakıyorum ufakta değilsin
Ya çok net söylüyorum bakmıyorum şu anda dizi indiğinden eğer geçen sefer de aynısını yapan arkadaşsa çok net söylüyorum UYARI verin...
Sanada iki çift lafım var,
spoiler nedir , nasıl verilir? bunları bir öğren... public ortamdasın biraz düşünceli ol...
Bu arada ben son mesajları gördüm gerisine bakmadım eğer cidden spoiler varsa mesaj içeriğinde dediğimin sonuna kadar da arkadasındayım . . .
Dogru, ilk sezon 6 bolumdu, benim hatam.
İlk sezon yayinlaniktan sonra hem aklimda hemde arkadaslarla konusmustuk, boyle bir durumda neler yapilabilir, nelere dikkat edilebilir diye; simdi diziye bakiyorum cok sacma gereksiz ve ozellikle konu cirtacak isler yapiliyor. 2. Sezonun tamamini bizm dizi sektoru 10 gunde cekerdi. Waking dead benim gozumde 3.sinif bi
Ya arkadaş yine izledim eyvallah ama bu ne be Brezilya dizisine döndü... :D
Hadi yola devam edin arkadaş. Bu ne be düşük bütçeye bağladılar.
şimdi izledimde denildiği gibi ilk sezondaki tepkiyi veremiyorlar pempe diziye doğru yol aldılar artık bide ara var şimdi unutulur gider gibi ..
guzel bolumde shane yakısanı yaptı pembe dizi olmustu shane kurtardı bıraz :D
spoillerrr 6.bolum okumöa izlemediysenn
--- bunun asagısındakileri secin okunuyo :D
--
o kız oraya nası girdi acaba dısarda buldulardamı girdi ? onu gösterirler heralde bide kayboldugunda bu kıyafet yoktu ustunde galıba
hersheel kovar bunları gene yola devam ederler 13 subatta
----
spoiler biter :D bolumle ılgılı selerı bole yaparsak olur heralde izlemeyende okumamıs olur :)
Sabah foruma girdim konuyu gördüm yemin ediyorum kesin dedim çıkar biri sırıta sırıta spoiler verir diye girmedim. Şimdi izledim kafam rahat.
2. sezonun en iyi bölümüydü ama şubatta devam edicek zaten 7 bölüm çok kötüydü böle yaparak daha da soğuttular inşallah şubattan sonra toparlarlar.
Edit: spoilerı alıntı yapmıştım düzelttim
Ara bitti yeni bölümler devam ediyor.
Dün yayınlandı ben izliyorum şu anda meraklısı takip edeni vardı forumda izleyin millet!
8.bölümü şimdi izledim dün gece yayınlanmış
Nerden izlediniz?
Normalde download ederim ancak kullandıgım torrent sitesi uçmuş
Link vermem sorun olmayacaksa paylaşıyorum.
Sorun olursa mesajım editlensin pm olarak gönderedebilirim.
İyi seyirler;
The Walking Dead 2. Sezon 8. Bölüm izle, The Walking Dead 2. Sezon 8. Bölüm izle canlı izle, The Walking Dead 2. Sezon 8. Bölüm izle tr dublaj seyret, The Walking Dead 2. Sezon 8. Bölüm izle hd izle, The Walking Dead 2. Sezon 8. Bölüm izle online izl
Teşekkür ederim
İyi seyirler
http://torrents.thepiratebay.se/7028...ng.Dead.S02E08.[X264].720p-SPASTiKUS-.7028080.TPB.torrent
La linki koduk yukarı amcaoglu izlesene :D
Hdd lerde yer kalmadı indir indir nereye kadar :D
ozlemıstık :)
*
bu arada diziport var.altyazılı.ben orayı kullanıyorum :)
Çok harika bir dizi yeni bölümü ne zaman geliyor acaba ?