Yeditepe'de okuyan arkadaş varmıdır aramızda? bir kaç soru sormam lazım kendisine..
Printable View
Yeditepe'de okuyan arkadaş varmıdır aramızda? bir kaç soru sormam lazım kendisine..
İzmir Ekonomi Üniversitesi / Mutfak Sanatları ve Yönetimi bölümünden an itibari ile mezunum.
Herkese aynı gururu yaşamayı diliyorum.
Özyeğin-Bilgi-Kadir has'tan birileri varsa ses etsin :D
Açık ve net soruyorum şimdik;
Ne dersiniz özyeğine ? Orada olduğunuza hiç pişman oldunuz mu ? Dekan değişiyormuş sanırım sosyal medyada imza toplamalar falan gördüm.Ne dersiniz sizce iyi bir seçim mi yoksa kötü mü ? ''Keşke şöyle olmasaydı'' dediğiniz durum var mı ?
Kısacası olumlu olumsuz yanlarıyla yorumlarınızı bekliyorum
Teşekkürler :D
Orkun - Orta Doğu Teknik Üniversitesi - İnşaat müh. 2.sınıf (Yaz okulu derslerini verirsem tabi :D ) hepinize selam olsun ankaradaki arkadaşlarla tanışmak isterim
Marmara da okuyan var mi ?
Çomü yok mu hiç yav, Çanakkale 18 Mart Üni :)
Kadir has'tayim soru sormak isteyen buyursun :)
Doğuşta okuyan yok mu arada meeting yapalım :D
bu sene sabancıya gelen yok mu?:)
Celal Bayar Üniversitesi
Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu...
kastamonu işletme olacak inşallah bu sene :) var mı kastamonudan abiler... veya gidecek olan var mı bu sene içimizden :)
Atılım Üniversitesi / Endüstri Ürünleri Tasarımı :)
Afyon kocatepe malzeme muh. Okudugum :D firat universitesi elektronik ogretmenligi 3.sinifda biraktigim
Şuan Osmaniye Korkut Ata da Enerji Sistemleri Müh. okuyorum KTÜ de 2 sene Fen ve Teknoloji öğretmenliği okumuştum elimden geldiğince iki üniversite hakkındaki soruları olanları cevaplayabilirim
Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi.
çukurova üniv. beden eğitimi öğretmenliği (mezun)
THK Üni Pilotaj
Bilgide sinema okuyan varmi?
''İstanbul aydın üniversitesinde okuyan varmı nasıl dır gidilirmi tercih listesine yazılırmı :) başlayınca okula pişmanlık duyulurmu okuldan beklentiler ne olmalı? :)
ilk acıldıgından ıyıydı ya fıyatları pılotajın okulu bırakıp gecmeyı dusunmustumde sımdı 2 katı galıba
ısparta sdü hk da bilgi lazım :)
Yazdım mı yazmadım mı hatırlamıyorum.
Girne Amerikan Üniversitesi
Sofia Teknik üniversitesi -- Bulgaristan :)
ufuk üniversitesi
1 saat önce son sınavın açıklanmasıyla 19 mayıstan inş müh olarak mezun oldum
dn:konuyu çok geç görmüşüm :D