:D allah sabır versin supermanim :D
bende sabahcıyım nası denkleşemedik :D şaşırdım bende daha önce beyaz bi uno vardı sonra beyaz 106 xs :D şimdide kiraz kırmızı 106 gti denkleşirsek tanışırız :icon_tup:
Printable View
bende sabahcıyım nası denkleşemedik :D şaşırdım bende daha önce beyaz bi uno vardı sonra beyaz 106 xs :D şimdide kiraz kırmızı 106 gti denkleşirsek tanışırız :icon_tup:[/QUOTE]
inş kardeşim yeşil bbs li beyaz civic görürsen o bnm işte :D
embiya::anadolu unv ıktısat 2, sınıf
tekrar dersana ygs hazılrık
yarn bnm ders fln yok haftada 3 gün gidiyorm 5 ders alıyom toplamda :D ama yarn radara ugrycm sana allah kolaylık wersn kardeşim o kdr derste hıc cekılmez hawada kotu gıtme yat uyu :D:D
gitmem lazım mecbur :D allttan bir sürü dersim var :D seve seve gitmek zorundayım zaten bugün hocanın yanına gittim :D senen uzadı bu sene alamadıgın dersleri seneye alıcan dedi :D suan olarak göründügü kadarıyla bizim 2 senelik okul 4 5 sne olur gibime geliyor :hahaha::hahaha:
walla bnm 2 senelikti bu 3. sene :D artık bakalım kaç sene daha gitcem nice senelere :D
bnm için sorun yok yaa okumak gzl ortam gzl :D gelde babama sor hergün söwüyo :D
kültür üniversitesi- elektronik mühendisliği 4. sınıf
şuana kdr 1 kere gittim çarşamba günü gidip bi uğruym derse giriyim ayıp olmasın :D
daha önce yazdımmı bilmiyorum :) Fatih Üni.
başımın üstünde yerin var kanka gel ben bakarm sana :D :hahaha:
:D valla bende bugün gittim ders kaydı falan yaptım :D hocalara bi kagıtlar falan imzalattım 2 saat girdim kaçtım cıktım daraldım yarın ne yapıcagm bilmiyorum 10 saat aralıksız dersmi olur ya :d
valla harun aslında mezun olmayı cok anlayamadım taaaki okula cıkıs belgesini almaya gidene kadar :) okul güzeldi bizim için 5-6 arkadaş hem derslerde hem arkadaşlıkda cok cok iyiydik. 1 sene daha belki dayanamazdım sabah iş aksam okul işde full time ama ara ara gitmeyide isterim :)
dgs olayına girmediğimize az bucuk pişmanız biz girmiyince kazananları duyunca şok olmamak elde deil :D