ufuk üniversitesi
Printable View
ufuk üniversitesi
1 saat önce son sınavın açıklanmasıyla 19 mayıstan inş müh olarak mezun oldum
dn:konuyu çok geç görmüşüm :D
haydı hayırlı olsun kardesım bı muhendıs daha geldı
Bahçeşehir üniversitesi şişli kampüsü beklerizz :D
eskişehir osmangazi ünv - edebiyat okuyan var mı ?
varsa bölüm hakkında az da olsa bir bilgi verirse çok makbule geçecek
Ege üniversitesi iibf
Yeditepe Üniversitesi Kimya mühendisliği, 7 tepe 7 sene :))
Sakarya Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği son sınıf genç metalurjist :)
Ben Pilotaj bölümündeyim gayet memnunum . Şimdi hangi bölümü istiyorsun o önemli.
Burda olduğuma hazırlık okurken pişman olmuştum ama geçince gerçekten iyi bir okula geldiğimi anladım:D
Evet rektör değişiyor gerçi şimdi direniyoruz ancak bakalım ne olucak yerine gelen kişi de yardımcısı rekötürn söylediğine göre 2008 den beri kuruluş rektörüydüm ben diyor yani artık okulun kuruluş aşamasının bittiği ve gelişme bölümü için yeni bir rektör gerektiği bu yüzden böyle bir karar verdiğini söylüyor.
Yani çekmeköy kampüsünü gördün mü bilmiyorum ama çok gelişiyor ve birkaç seneye çok daha iyi olacak bu kesin ancak ben okulun bazı politikalarını beğenmiyorum özellikle fiyat konularında 3 sene önce biz okula girerken biz kar amacı gütmüyoruz vs vs diyorlardı şimdi her şeyden para koparma derdindeler bu bariz ortada onun haricinde istediğin bölümü söylersen daha iyi yardımcı olabilirim annem de psikolog ve yerleştirme uzmanı ona da bu konuda danışabilirim.
gediz üniv.de okuyan var mı? yurt içi/dışı geçerli diploma verdikleri, ingilizce + bir dil eğitimi verdikleri dogrumudur ?
o diplomayı cogu unıversıte verıyoda yurtdısında kres dıploması olarak sayıyolar
:D guzel yoruma ne denır okul okul degıl kı abı mıllet takılmaya gelıyor besıktastakı kampuse bazen ısım dusuyor gıdıyoruz arkadaslarla starbucksda oturanlar atık oturdukları koltuklarla gun boyunca butunlesıyorlar ne zman gıtsem hepsı aynı sekılde aynı yerınde oturuyor :D