Kocaeli Üniversitesi - Otomotiv Teknolojisi
Yıl olarak ömrünü tamamladı ama uzadı okul :D
Printable View
Kocaeli Üniversitesi - Otomotiv Teknolojisi
Yıl olarak ömrünü tamamladı ama uzadı okul :D
Varmı kütahyaya gelen :D
Karabük Üniversitesi - Endüstri Mühendisliği
İstanbul Aydın Üniversitesiyle ilgili olanlara yardımcı olurum.
Hiç görmedim valla pontiac orda cooper s vardı bi ara beyaz e90 3.20 bmw vardı s2000 vardı 200sx falan :D şimdi kalmadı onlar hiç ben şahinle tektim bahçeşehir üniversitesinde :D
Okulumuz güzeldi yaaa hergün düğün varmış gibi giyiniyorlar özellikle kızların giyinmesi çok önemli :D
yenı gırmıssındır sen ben 2 sene oncesınden bahsettım grand prıx vardı pontıac benım arkadasta beyaz farları acılan :D gercı benzın koyamıyodu o ayrı en guzel bızım okul ;) araba bıle parkedemıyoruz rektorumuz cektırıyo sagolsun ayda 1 yedı emınden alıyorum artık kanka olduk
Doğuşu yazcakların sorusu varsa yardım ederım ama son sans kalırsa yazın berbat okul.
Gediz ve Ekonomi üniversitesi arasında kaldım. uluslararası ticaret düşünüyorum. iki üniversitenin + - yönlerini paylaşabilcek birileri var mı aramızda o üniv.lerde okuyan ? buca da oturuyorum gedizin yolu biraz sıkıntı olabilir
Gazi Üniversitesi hakkında bilgi verebilecek olan var mı? İmalat Mühendisliği, Teknoloji Fakültesi için.
yokmu beykent üni aranızda
bi ara beykentte okumuştum bıraktım :)
şuan kırklareli üniversitesi
Bilgi Üniversitesi için soruları olan arkadaşlara elimden geldiğince yardımcı olurum
İnşaat mühendisliği(yada makina) hangi kampüste ? Hiç bilgide olduğunuza pişman oldunuz mu ? Yada keşke şöyle olmasaydı dediğiniz bir durum ? İyi yönleri neler sizce ?
Birde o ücretler kısmıyla ilgili yapabileceğiniz herhangi birşey var mı ? yada şununla konuş o çözer diyebileceğniz birisi ?
bilgi-özyeğin arasında seçim yapacağım.
Santral kampusun de olmasi lazim eger bir yanlisim yoksa benim bu sene Bilgide ki ilk senemdi Kustepe kampusun de hazirliktayim hala da devam etmekte acikcasi Bilginin en onemli dezavantajlari kampuslerinin bulundugu semtler tabi bu herkes icin problem yaratmayabilir. Ogrenim ucretleri icin yapabilicegin tek sey osym bursu ile yerlesmek veya lisansli bir sporcuysan o sekilde burs alabiliyorsun ve fiyatlar bi hayli yuksek bu sene yine zam geldi okul ucretlerine Istanbul icerisinde ki en pahali ucuncu universite olarak devam ediyo yarisa bilgi Koc Sabanci ve Bilgi ama egitim kalitesiyle bu ucreti karsilayabildigini dusunuyorum nispeten :) son olarak ozeller arasinda Koc veya Sabanciya gidebilme sansin yoksa Bilgiyi dusunmelisin.
Yanlışın var özyeğin bilgiden daha pahallı.
Şimdi durum şu;
Özyeğin pahallı ama yakın aynı yakadayız ve trafiği az olan bir rotada.
Bilgi özyeğine nazaran ucuz ama uzak o aradaki fiyat farkı yol olarak çıkıcak zaten.Birde hergün istanbulun en stressli ve yoğun olan,herkesin dem vurduğu rotada yol yapacağım.
Hesaplarıma göre kafa kafaya geliyorlar masrafları dahil ettiğimde.