Santral kampusunu ziyaret edip oradaki ortami gorup bir kac muhendislim ogrencisi ile temasa gecmen cok faydali olacaktir.
Printable View
özyeğin'deyim ben de. 5 senelik tarihi olan okulda 4. senem, benden kıdemlisi yoktur. :)
sorusu olanlara yardımcı olabilirim.
Kültür Üniversitesi İç Mimarlık / Tam Burslu
Beykentte okuyan bırısı lazım.. Sormam gereken bıkac bıseyler var. :)
İstanbul Ünv. Teknik Bilimler MYO yada Gazi Üniversitesin'de olan varmı ?
ayazaga beykentteyım son senem belkı eylulde mezun olucam ama okul bırakmak ıcın elınden gelenı yapmakta :) beykente gelmeyın kısaca :)
Beykent Üniversitesi - Bankacılık ve sigortacılık MYO
Anadolu Üniversitesi - İşletme Lisans
bende bilgiyle özyeğin arasında kaldım.Aklımda bi sürü soru işareti var.Eğitimin yanında güzelde bir kampüs olsun istiyorum santral gibi.İşletme veya uluslararası ticaret hangi kampüste bi bilginiz var mı?Bide kuştepe gözümü çok korkutuyo açıkçası.Mekan çok kötü değnekçiler var vs diyolar.Altımızdaki arabada çok şükür iyi bi araba ama onunla gidemessin vs diyolar açıkçası 1 sene bile olsa kendi arabamla gidemiceğim bi okula gitmek istemiyorum şahsen.Duyduklarımın doğruluğu vs ne durumdadır,genel olarak üni de memnun musunuz? :)
İstanbul Aydın Üniversitesi - Hazırlık Okulu.
Uluslararası ticarette santral kampüsün de Santralin ne kadar iyi bir kampüs olduğunu tartışmaya gerek yok. Kuştepe için bu 1 sene boyunca hazırlık için Kuştepedeydim evet değnekçiler var günlük 5 veya 7 lira veriyosun araba için ayrıca o arabayla gidemezsin muhabbeti de çok saçma geldi bana gayet istediğin her marka model araçla gelip gidebilirsin porsche den tut renaulta kadar hiç bir sorun da yaşamazsın.
meslek lisesi sınavsız geçiş ile özel üni yada valkıflarda burslardan yararlanılıyormu acaba bi bilgisi olan varsa çok makbule geçer :)
Marmara Üniversitesi - Basım ve Yayım Teknolojileri