atla hızlı trene gel al okulum var yoksa getireblrdm :P
Printable View
çok temiz şöle biblo gibi ep3 olsa satılık seni kadir abiye rakip yapabiliriz :D:D
CZT al bencede belki cupraya saplar o zaman diyeceğim saplar sanırım :)
benim eski aracım pert olmadan önce tabı motorun durumu ıyıyıdı ama kapı dıreklerı falan kötu
Bildiğim 4 tane mavi 182 var , düzgün olanlar YLT ve RS plakalı , bozuk olanların biri kazalı , diğeri test aracı olarak kullanıldı canı alındı.. Tabiki bunlar sadece benim bildiklerim.. Sanırım bu arabaydı İstanbulda satılıkken bakmıştım hoşuma gitmemişti , YLT yide 2 saat farkla kaçırınca düzgün RS bulamıyıp 206RC aldım... Pert kaydı olması önemli değil , pert olacak derecede kazalı olup en ufak kaydı olmayıp tek parça boyalı arabalarda var.. Fiyat uygun değil , boyasızı 24000 e alındı... Denildiği gibi kazalı olan buysa , serviste toplandıysa fiyat düşürülüp alınabilir.... 16500 yazan mk1 , denildiği gibiyse mantıklı görünüyor..
ahaha saxoculuktan kurtulamazsın bikere yapıştı o üstüne
bu bizim pert olan rs hiç bulaşma alican hoşbir kazası yok
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=65572
Al bunu beni dusunme :) ben araba bulurum yeterki almak isteyeyim :)
keşke pert halı ıle satılıga cıksaydı.
pert falan olmasa güzelmişde sen czt baksana kanka ;)
atakanın eski araba.bu araba konyaya ali abiye satılmadan önce yaklaşık 2 ay bende durdu hatta son vizesini ben yapmıştım ;) bende 2 kriter var ep3'de serkan 1.si sıfır hata 2.side kırmızı olması,kırmızı olurda sadece 1-2 parça boya olursa kabulüm ama gümüş olcaksa kesinlikle sıfır hata olması lazım :icon_tup: