harbiden yeni farkettim :D
Printable View
Dun oynadim GameStop'da. Arkasindan hemen FM3'e gectim. Daglar mi yollar mi denizler mi engel neden neden gelmez oldun GT5 dedim. Kesinlikle beklenilen zamanin hakkini verememis ve nfs tadinda bir oyun olmus. FM3 kesinlikle cok cok daha basarili, gercekci, keyif verici, konsantre edici bir oyun.
:D yok daha neler sende :D bug'dır ya :D
ee hadi bari çevirelim bi online oyun =)
fifth gear ın pistini bulan varmı yaa bulamadım ben
sizin eklediklerinizi ben göremiyom ekleyemedim biraz cahilim yardım edin :) :D
Yazanların psn leri ekledim bende.
ben gt3 ten aldıgım keyfı hıcbırzaman alamadıgım ıcın bundan da keyıf alamadım. ama araba fazlalıgı hosuma gıttı. sıkılmadan oynuyorum. makına bıraz yavas ama oyun surukluyor. logıtech g25 ı daha kullanmadım. ınsallah duzgun uyum saglıyordur. oynıyanınız var mı g25 ıle?
Ekledim bende yazanları
PSN: AYDINOZLER
0 gibi PS3 ve yepyeni GT5 verelim isteyen varsa :) ben oynayamiyorum artik, zaten GT5 gelecek diye 1.5 yil yatirdim makinayi kullanmadim yine yatmasin isine yarayan birine gitsin :D
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=69958
roll çok zevkli oluyo yaa :D dün gece arkadaşla Toskana pistini editledik,2-3tane düzlük yaptık düzlüklerde baya bi uzun hani :D bende yeni STI sedan arkadaşta STI spec C,3 kornadan sonra fırladık süper bişey yaa hiç bu kadar eğlenmedim GT serisinde :)
Dun enesle online yaptik biraz..guzel denemeler oldu valla cok keyifli..ben her gece techturkey gt5 adinda yaris duzenleyicem isteyenler buyursun:)
PSN: Romeo_er2
E46 M3 turbo sc olmuyo serefsizler ne mantiksa