Bu sony bizi sevmiyo ya:D
Printable View
2saat önce bende güncellemeyi yaptım adresinize mail gelicek dedi 10 dakkada bi refresh yapıorum ses soluk yok bakalım beklıoruz.
Onur bizim yarıscılarıda sok yarısa:D
Psn den girmeye calısıncada bunu diyor
To sign in, an update of your account information is required. An e-mail message with instructions has been sent to alphan84@hotmail.com. It may take up to 24 hours to receive this message.
beyler konuyu direkt burdan takip edebilirsiniz faydalı bilgiler var
Playstation Network GELDİ YUMULUN(Güncel Haber Paylaşımı)
PlayStation Destek Kılavuzları- PlayStation Network account (PlayStation Network hesabı) şifresini değiştirme
burda şifremi unuttum diyerek alabiliceğiniz belirtilmiş ayrıca
donanım haberde yazmışlar
Alıntı:
Şifre değiştirme:
Aynı anda online olan ve şifresini resetlemeye çalışan kişi sayısının çokluğundan dolayı çok yüksek sayıda e-mail trafiği oluşuyor. Ve bu taleplerin tamamı sistem tarafından sıraya alınıyor. Bu konuyu hızlıca çözmeye çalışıyoruz ama bu sürede sabırlı olmanızı ve arka arkaya şifre değişikliği talebinde bulunmamanızı rica ediyoruz.
oda açmayo deniyorum haber vericem
1472 6118 4259 7710 0308
Mail hala gelmedi gelmez herhalde :D
laaaan delırcem hala bendede tık yok adam oda bıle acıyo :D
ben de problem yok atarlı giderleri Type-R ları bekliyorum N/A Turbo farketmez
:D:D
Gelemiyoz ki ayıp olmuyo böyle hahaha :D
beyler maili sadece ilk defa psn e girecek olanlar beklesin daha store lardan vb. yerlerden veri indirenler için mail beklemeye gerek yok, benim işlemler çok basitçe gerçekleşti, şifre değişikliğide istemedi ayrıca eski şifremle online ım şuan ama garanti olması için değişcem şifreyi biara
kolay gelsin,,
bana bu tarz bahanelerle gelmeyin :D alayınıza gider :D
Biz niye giremiyoruz :D
ben 11 gibi gelirm anca eve gidicem :D
ps3 açık zaten evde :D
şifre sıfırlama vs nasıl olmadı sizinkiler anlamadım valla :D ben sabah 2dk da hallettim yaw web uzerinden
Valla açılsa en hızlı typer belli de açılmıyo işte :)