Bol giderli type-r wardı benim fıstık yeşili kuzuyla sadece o yürürdü nerde akşam göremedik onu???:D
Printable View
Bol giderli type-r wardı benim fıstık yeşili kuzuyla sadece o yürürdü nerde akşam göremedik onu???:D
Şu açık öğretim sınavları bi bitsinde, önümüzdeki haftadan itibaren bende katılcam aranıza :) Garajımda makinalar yatıyor :)
tünel olmuyomu??? yemin ederim ben birisinin arkasına geçince 320 dayanıyo nsx normalde 305
hem dün 5 kere kalktık 4ünde ben öndeydim:D
3ünde tünel yaptınız:D
Abicim onlineda tünel olmuo :) Yani bunu sadece ben demiyorum herkes böyle dio ve denenmiş bişi yani :)
Tünel oluyo benim denediğim kadarıyla onlinedada.
Ben arabanın arkasından gitsemde gitmesemde bişi değişmio yine aynı derece hızlanıo..
Oynayan var mı şu an ?
free run yaptığımızda tunel olmuyor bu arada
sadece yarış açınca oluyor tünel haliyle bizim denemelerimizde tunel işe yaramıyor dün defalarca denedik beni hızlandırmaya çalıştılar onumde giderek gitmedi nsx ;)
hatta akşam bidaha girdiğimizde ozellikle deneyelim tünel yapalım hızlanmayacak :)
ama eğer yarış açarsak 1-2 turluk o pistte ozaman tunel olur :)
Oynayan varsa ben giriyorum oyuna ??
Sakalda var ama işte inanan yokki :D
tünel işe yarasaydı dün benim nsx 6 da vitesi bitirebilirdi ama yok yemedi corrvette ile denedik onumden yardırıyor genede gitmiyor makine :D
ama yarış açınca acaip farkediyor ring de donerken yardırıyordum arkadan haha :D
Abi benim şanzuman orji. 6. vites 328'e gelio hala da gidio :D
onu çozemedim zaten bi vakit bulursam benim nsx uzerinde çalışmalarım olcak sonra gene deneriz :D ben 310 da kalıyorum :D ama vites var araba gitmiyor :D
Deneriz abi her zaman :D
roll basit geliyo bana akşam pistte yarışacaksak gelirim o zaman kim iddaalı belli olur