psn: kivanc_2856
Printable View
psn: kivanc_2856
rolling iyiydi yea :D
s2000 im 360 hp ama hafif :P düzde affetmez hahah rolling fenaydı...
fena olmadı yarıştık biraz yine yapalım bi ara =)
başka bi araç hedefi koyalımda ona göre bişeyler yapalm :)
dün akşam oyunu satın aldım.
ps3te menu geçişlerinde beklemesi biraz sıkıyor. oyunun hassasiyeti ve gerçekliği çok iyi kurgulanmış. bakalım... daha yeni ehliyet aldım :)
Online da odaysa gireme olayı şu şekilde düzeliyor arkadaşlar. Network ayarlarınızı otomatik değil de manuel yaparsanız sorun yaşamazsınız.
ya ben dün giremedim sırf hepbirlikte oynıyacaz diye akşam üstünden beri para biriktirim araba yapmya çalıştım :)
neyse bi ara bir daha yapalım
WRC kullanım vs cok kotu olmus onun harici harika
bende anca kurdum g25 i biraz oynayıp para yapimde online gelirim :D
şuan 200hpcik eg civic kullanıyorum :D
Online oynamak için illa araba kasmanıza gerek yok listeden sizin olmayan arabalardanda seçebilirsiniz istediğiniz arabaları yapana kadar. Bu ara dün gece iyiydi bi gecede nurburgring yapalım :)
wrc araç kullanırken oyun başlamadan önceki ekrandan bütün asistanları kapat sadece anti patinaj kalsın... esp falan devreye girince saçma sapan bişey oluyor. sebastien loeb ü geçmişliğim var esp kapalıyken :D
bu akşam amg rolling yapak :)
bu hafta büyük bir update çıkacak deniyordu yükleyen varmı neler düzeltildi yada eklendi?
beyler o saatler cok gec yaw spordan sonra uyuma seklı var. soyle saat 9 da 10 da kuralım. makınanızı manual ayarlayın eternet ya da wıreless farketmez. ama eternet garantı olur baglantı hızı ıcın. oyunu kuran arkadas kurdugu zaman arac lımıtı koysun HP olarak. yoksa bende hep extreme machıne ler var :)
Ezel bitince nurburgring diyelim o zaman ?? :D
hp sınırı söyleyin şimdiden ona göre makine çekek :) 400 olsun skibinle gelek haha