307xsi delikanlı gibi söle cuma gece hulk NSX imle bütün NSX lerin içinden geçmedimmi?
Sadece 1 kere hatalı kalkıp 1boy yiyip ondan sonra her kalkışımda gelene 3 gidene 5boy atmadımmı? :D
Printable View
307xsi delikanlı gibi söle cuma gece hulk NSX imle bütün NSX lerin içinden geçmedimmi?
Sadece 1 kere hatalı kalkıp 1boy yiyip ondan sonra her kalkışımda gelene 3 gidene 5boy atmadımmı? :D
en iyi yürüyen nsx benim gorduğum welet in yani accent34 un nsx hepimiz denedik o gün 300 lere kadar yan yana gidiyoruz adam sonar kopup gidiyor bildiğin 5-6 boy takıyor :D
ama ben olayı çozdum iş şanzımanda bitiyormuş denedim gordum hahah :D
Abi valla benim şanzuman stock arabada atmo full yüklü :D
Ohaaa işin şanzımanda bittiğini yenimi öğrendin :D
welet stock şanzımanla öle gitmen mümkün deil beni 1 kere geçtin ondada type-r larla ayar yapıcam die son hızı düşürdüm senle kalktığımızdada son hız düşüktü.Senle kalktığımızda ben 270ten yukarı çıkamıyodum yani sen sonrada o yüzden geçiyodun ama şanzımanı 300e çekince hiçbi zaman geçemedin.
Abi şahitler var daha niye konuşuoruz ki :) İstersen video çekelim videoyu koyalım siteye yani :) Şanzumanda stock onunda resmini çeker koyarım :)
Vaay arkadaş SUS-DBS konusuna döndü :D :D (kimse yalnış anlamasın lütfen)
Ring'te Amuse s2000 ile alıştırma yapıyorum akşama kadar yolda tutmayı başarcam arabayı galiba :D
Yok tamam konuşmayalımda ben kendimden şüphe etmeye başladım ilk önce 307xsi ı 3-5 kere geçtim anladıkki onun araç 20hp düşüktü.Peki ben seni yani kırmızı body beyaz jant nsx i hiç geçmedimmi? yada sen beni hiç geçemediğin olmadımı:D bunu söle yeter
yani hızlı olan araba herzaman geçmesi gerekmiyomu dönüşte tünele girerken düzlüğün sonuna kadar ben önde değilmiydim???
Benim araba kırmızı ama ne body var nede jant :) Sen başka bi arabayla karıştırıosun galiba beni :)
Bu arada 270-280'e kadar filan sen öndesin zaten bişi demiyorum ama ondan sonra geçiyorum :)
Vee tünel olmuo serbest sürüşte :)
Karıştırıyo olabilirim ama beni o gece sadece 1 kırmızı nsx geçti ondada son hız ayarı type r lara göre kaldığı için 2-3 kere geçildim ama oyundan çıkıp şanzımana ayarı tekrar eski haline getirdikten sonra yine hiç kimseyi öne almadım:icon_tup:
Haa ewet tünel olmuyomuş beni 270ten sonra bütün arabalar geçince en arkada kalınca herkes birbirinin koridoruna girip geçiyo zannettim sorun şanzımandaymış herneyse haftasonu bidaha yapalım ama :D
Deneriz abicim sıkıntı yok
Ben niye type-R larımı yürütemiyorum :D:D
yaw tekrar deneriz nede olsa benzin bedava trafik derdi yok hahaha :D